• .Szaki.

  őstag

  Több mindenre, mint az eddigi telefonjaim, pedig volt WP-m, Androidom, anno badám is. Ahogy mondtad igény kérdése, de ez nekem mindenre elég. Megbízhatóan teszi a dolgát, nagyon kényelmes a mérete, a Siri tökéletesen működik, akár dokkolóban van, akár a fülhallgató mikrofonját használja, mindent megért, csomó dolgot vele indíttatok el, a böngészés teljesen jól megy rajta, egy e-mailt ha akarom kényelmesen meg lehet rajta írni, de általában diktálom neki, a zenei képességekkel is elégedett vagyok. Ja és teljesen jó a telefonálási élmény vele még a fülhallgató használatakor is tökéletesen ért a másik fél. Ja és a legfrissebb iOS van rajta. Még mit kéne tudnia egy telefonnak 2017-ben? Ja és hozzáteszem '13-ban debütált ez a telefon. Jó pár évig kiváló telefon lesz az 5S sok embernek.

  Ami pedig teljesen szubjektív, szerintem még mindig ez a legszebb telefon a világon, ezt a megjelenése óta így gondolom.

  7Heads Drago

  Jó, ez most jogos volt, de lássuk be létező dolog a divathaterkedés az Apple cuccai ellen. Egyébként még sose estek nekem, pont én szoktam békíteni, de nem gond... :)

  #27

  "Böngészni már nem jó rajta,youtube nem jó rajta"

  Miért ne lenne jó? Akad, nem indít el valamit? Mert én ilyet még egy alkalommal sem tapasztaltam. :)

  [ Szerkesztve ]