Hozzászólok Aktív témák
-
Schuler888
junior tag
Minel nagyobb a szenzormeret annal jobb lesz a kep, vegre elmozdultak ebbe az iranyba ujra(mint anno a nokia) a sok "minek ez" figurak meg gondoltam hogy itt is megjelennek mint minden ujitassal foglalkozo cikknel, csak nem ertem miert olvasnak az ilyenek techportalt, jo lenne nekik a nl cafe is..
-
Schuler888
junior tag
Ajanlom a google-ben a " quad bayer" keresest G3-boy
-
Schuler888
junior tag
"Aki komolyan csinálja, nem telóval fotóz."
1. Es ezert alljon le a fejlodes
2. Mindig az a legjobb fotoapparat ami nalad van, osi indian kozmondasTehat sajnalom, de nem vedheto az allaspontod :) de azert peace.
-
Schuler888
junior tag
Remeljuk a jovo ev eleji galaxyban ennek a szenzornak a javitott masodik kiadasa mar jobb lesz. Egyebkent a telefon vastagsagaval siman lehetne ezen javitani, sztem senki nem halna bele, raadasul a kamerara szant jotekony hatasa mellett a nagyobb akksi is elerheto lenne.
-
Schuler888
junior tag
" helyi fotóklub tagjai (kb 20 fő) sem használnak telót ilyen célra. Sőt, egyáltalán nem használnak."
Ez ilyen thank you captain obvious ervelesmeg jo.. szoba sem jott hogy egy mobilos kamera lever egy celeszkozt, most vagy nem erted meg vagy nem akarod.
De az emberek 90%a nem hord maganal 0-24ben dslr-t, de telefont igen.. -
Schuler888
junior tag
Nade pont ez a lenyeg, hogy noveltek a szenzort, es az egy dolog hogy a maximalis kinyerheto felbontas mekkora itt a quad bayer technologia a lenyeg. Tehat nem az van, hogy egy regi hagyomanyos meretu szenzorra rapassziroztak megapixel hegyeket, ahogy ezt sokan gondoljak itt a topikban
-
Schuler888
junior tag
Igen tudom, hogy a fejlodessel nehezen tartod a lepest es ragaszkodsz a regi dolgokhoz, lattam par tucat kommentet az oskori G3 isteniteserol
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
junior tag
"Egy telefon nem tud fényképet készíteni"
Ez akkora "bolcsesseg", hogy akar alairasba is mehetne...
De sztem szolj a gyartoknak, hogy mit bohockodnak kutatas fejlesztessel, ne rakjanak kamerat a telefonokra, mert hat "nem tud fenykepet kesziteni"..[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
ma Máris megtekinthető a Mi CC9 Pro / Mi Note 10 első 108 megapixeles fotója – a pletykák szerint a Galaxy S11 is ilyen főkamerával érkezik.
- Napelem
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- Fali konzol lapos tévékhez
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
- AMD Radeon™ találgatós topik
- Xbox One
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 12.5" HD, i5-8350U, 16GB, 256GB SSD, 12 órás akku, gyári gar 2023.08.
- Eladó garanciális független fóliás S8+ (G955)
- Corsair XMS 3 2X 4gb ddr3 KIt
- Gigabyte GeForce RTX 2080 Windforce OC 8G // GV-N2080WF3OC-8GC //
- HP Pavilion Gaming 15-cx0032nt - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i7, 16GB, SSD+HDD, GTX 1050Ti