Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Nekem erről hasonló a véleményem, mint az almás cégről. Jó drágán árulják a cuccaikat, és el vannak szállva maguktól.
Viszont egy dolog tetszik: hogy ez európai, szóval nem az amcsik zsebét tömjük.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Karel2
csendes tag
Sharp a finanszírozók között? Nincs azoknak elég bajuk?
- Karel -
-
con_di_B
tag
Egyszer veletlenul bekukkantottam egy boltjukba, de a kepen is lathato hangrendszeruk az pontosan ugyanolyan rettenetesen muanyagul szol, ahogy azt elkepzelnetek.
Probaltam megtudni, hogy nagyon jo (nem, nem az), de hol van ebben a technologia, aztan erre mondtak, hogy az a nagy kunszt, hogy analog eloerosito utan van digitalis vegfok, emiatt sokkal jobb a hatasfok, de ahhoz kepest a hangzas sem romlik sokat.
Oke, kovetkezo logikus kerdes az volt, hogy jo, akkor ha valakinek amugy van rendes hangfala, akkor van e kulonallo erositojuk is amivel hasznalni lehet. Van, kb. 7 ezer fontos arra emlekszem, szoval talan azt mar inkabb nem, illetve azt nem is tudtam meghallgatni.
Ennyit tudok roluk, szerintem az almas hasonlata a kolleganak helytallo volt.
-
gianni85
veterán
Egy expert pro-t nagyon elfogadnék, akár a legolcsóbb modellt is. 5+ ezer eurót azért ilyen luxuscikkre nem igen adnék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Villanyszerelés
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest