- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok egy hip-hop fan! Nem hallgatok ilyet, de van egy kivétel! És ez Tkyd. Olyan költőiek az új számai (régieket nem ismerem), hogy egy utazással felér hallgatni őt
!
-
lorcsi
veterán
Balrol sz elso es balrol a negyedik ki ?
[kép] -
jokerone
tag
Hátha jár még erre valaki aki hallgatná. Ma találtam és szerintem óriási [link]
-
Dévacsen
senior tag
Donald-D - F.B.I....[link]
-
Dévacsen
senior tag
[link]....Grandmaster Flash & The Furious Five - The Message...1982 ből..
-
Dévacsen
senior tag
Eric B. & Rakim - Let The Rhythm Hit 'Em...[link]
-
Dévacsen
senior tag
[link]...Kurtis Blow - America
-
Dévacsen
senior tag
[link]..Boo-Yaa TRIBE - R.A.I.D.
-
-
lorcsi
veterán
Hírwevők..debreceni csapat..szerintem nem is rossz..
-
bigga
aktív tag
Hallgassátok ezt, egyik spanom videoja:
[link] -
Epimenides
csendes tag
Check this out!
-
andris4
csendes tag
wiz khalifa ,lil wayne és snoop dogg!! szerintem ők a legismertebbek a pályán (és a leg jobbak!!!!)
-
Kár, hogy ennyire kihalt ez a topic, AkkezdetPHiai után szintén minőségi "történetmesélős" videoklip. Mostanában nagyon rákattantam a Garageprod. előadóira. Van is tőlük egy kellemesen minőségi klip, Nincs vissza.
-
lorcsi
veterán
elég komoly, mind a szöveg mind a zene is..
és az első poszt a kommentek közt -
lorcsi
veterán
hehe, nem is rossz
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
-
ocsi19
senior tag
Szigorúan jó hangcuccal szabad meghallgatni! Jó méllyel...
-
NY_A
őstag
"July 26, 2011
Dr. Dre
Detox"
Remélem most már tényleg jön!
-
lorcsi
veterán
-
bigga
aktív tag
Ezt füleljétek, ha még jár erre egyáltalán valaki:
link -
Wyll
őstag
Egy kis reklám
Ide is beírom, remélem nem baj: ha valaki épp sapkát venne magának, hadd ajánljam a figyelmébe ezt a nem mindennapi, mégsem drága fullcapet. -
brownus
veterán
ehhez mit szóltok? -> lopott ritmus
-
mate0217
aktív tag
Itt találtam ezt de ez csak egy naplóbejegyzés
-
Sziasztok!
Egy Magyar szám címére vagyok kíváncsi:
"Király Linda nem tudom az ágyban mit tudsz"
"de talán jobban nyomod mint a Magyar Himnuszt"A számban végig a celebeket oltják.
-
mate0217
aktív tag
válasz
runner 125 #237 üzenetére
Jól ám és tovább is jutott
Látom kezd fel támadni a topic vagyis remélem
-
runner 125
nagyúr
MC DC-Veres Róbert Freestyle Rap.
Baromi jól nyomja.
-
brownus
veterán
hip hop királya: i kill pipl
-
Xelo
addikt
-
brownus
veterán
én ezek közül jó párat nem ismerek "(Apathy, Celph Titled, Demigodz, Army of the Pharaohs, Jedi Mind, Vinnie Paz, Jus Allah, Virtuoso, Louis Logic, Majik Most, 7L & Esoteric, Eyedea & Abilities, East Coast Avengers...)". majd beszerzek tőlük néhány zenét ismerkedés céljából
régebben én is őket, plusz még c.hill, meg beastie boys, house of pain. hogy a fehér ember se maradjon ki:d
-
Xelo
addikt
még valami, hogyhogy Mc Supernatural neve nem lett említve a témában? freestyle-ban verhetetlen: 2008 Magic Convention
és egy battle: Supernatural vs Juice -
Xelo
addikt
errefelé is az lesz a téma
ha nem jön semmi közbe..
zenéhez visszatérve sokáig 2Pac-ot, P. Diddy-t, DMX-et, Busta-t hallgattam de már kicsit ráuntam. mostanában Snoop, Lil' Jon, KRS-One, Twista, Young Jeezy.. kis Wu-Tang, Rick Ross, Nas, Mos Def.. van még amit hallgatok de hirtelen ennyi jut eszembe.
ha rámjön akkor underground is megy (Apathy, Celph Titled, Demigodz, Army of the Pharaohs, Jedi Mind, Vinnie Paz, Jus Allah, Virtuoso, Louis Logic, Majik Most, 7L & Esoteric, Eyedea & Abilities, East Coast Avengers...), ha elborulok meg horrorcore. -
brownus
veterán
már várom az estét, a ma esti program ez lesz
up in smoke 2in1...
érdekes véletlen, hogy pont a héten került szóba ez a film, és tesóm barátja panaszkodott, hogy csak szaros dvixben, stereo hanggal találta meg. ebayen, meg amazonon árulják. és ha nem tették volna fel a gigára akkor meg is rendeltük volna. shiva szeret minket
-
brownus
veterán
mi lett meg brownuskának? fasza 5.1es hanggal? (full dvd)
EZ:
ma este jihááááááá
-
runner 125
nagyúr
...kicsit süllyedt ez is..
Nem sűrűn hallgatok rap muzsikát, de FankaDeli zenéje nagyon bejön.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
én leginkább külföldi és hazai Unferground HipHop-ot hallgatok, de régebbi külföldi mainstream és raggae albumokat is szívesen meghallgatok.
Kedvenc előadóim:
Külföldi: The Roots, Wu-Tang Clan, Killarmy, Sunz Of Man, Gravediggaz, Gangstarr, Grouphome, Jeru The Damaja, EPMD, Eric B. & Rakim, Kool Keith, Big Daddy Kane, Pete Rock & C.L. Smooth, D.I.T.C., MF Doom, Dead Prez, Lord Finesse, DJ Muggs, Psycho Logical Rec., Paris, Public Enemy, Psycho Realm, Alkaholiks, Beatnuts, Outkast, Afrob, Azad, Curse, DJ Tomekk, D-Flame, Capleton, Zion Train, Eek A Mouse,...
Magyar: Dreamerz, Minimal Project, Bankos, Norba, Ponza, Zenk, Rapa, Mc Balek, Face, Zsola, Interfunk, Busa, Sena, DJ Mango, DJ Kool Kasko, Tibbah, Sikztah, Deego, Landi, Phat, Bobakrome, Mc Ratman...
Bocs a hosszú listáért, de a legnagyobbakat nem akartam kihagyni
-
lorcsi
veterán
[I]Szombaton holtan találtak rá a neves rapper és zenei mogul, Dr. Dre fiára a család Los Angeles-i otthonában.
A 20 éves Adnre R. Young Jr.-ra az édesanyja talált rá, és azonnal hívta a mentőket. A szakemberek azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.A halál oka egyelőre ismeretlen, csupán annyit lehet tudni, hogy a fiú előző éjszaka a barátaival bulizott. A halottkém szerint körülbelül 8 hét, míg megérkeznek a toxikológiai vizsgálatok eredményei.
„Dr. Dre mélyen gyászolja fiát, Andre Young Jr.-t.” – mondta a rapper sajtósa. Részvétünk.[/I]
[link] -
RexpecT
addikt
DJ CROWD I Get Money\03-WIPE ME DOWN RMX - BOOSIE ft FOXX,JIM JONES,WEBBIE,FAT JOE,JADAKISS
-
RexpecT
addikt
Soulja Boy Tell'em - Crank That. Király szám
.
-
Sir Pocok
őstag
-
TexT-BoY
addikt
nem olyan buták ám, csak kissé részegek
ha egy videorol beszélünk. De én személyes kontaktba vagyok siskával, RichZed-el, Fluoridnak a gépt én raktam össze, Eckü és Pixa is vettek már tölem vinyót, és még jopár magyar ug arcot ismerek. Az hogy pia alatt ilyenek egy dolog, de azért nézd meg amiröl reppelnek és azért rájössz hogy nem olyan sik hülyék.
-
as_Rock
őstag
válasz
Winner_hun #173 üzenetére
Szolnok city albuma megvan, más cuccai elérhetőek valahol persze szigorúan csak meghallgatásra
És amit nemrég hallottam, de sehol nem lelekBrooklyn Funk Essentials, ezzel találkozott már valaki
-
lorcsi
veterán
Redman-ék itt voiltak valamikor Mo.-n
elég érdekes ahogy ezek a hazai csajok (is) meg vannak értük őrülve
ki sem nézném sokból, de mindent engednek, mellükre írkálnak stb. -
maddog
tag
akrobatik - remind my soul (live)
nincs meg valakinek ez? -
lorcsi
veterán
viva ogli klipp
tök égés ez a ffi, bt füles a fülében a klipp alatt
meg vastag pulóver verőfényes napsütésben
csajok meg említésre se méltók...tök gáz ahhoz képest mennyi pénzt belenyomhatnak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest