Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz edgR #1059 üzenetére

    Normális hangok, mert egy szánalom, hogy egy jump padot vagy egy teleportert nem hallasz közvetlenül mögötted, nemhogy lépészajokat. Ehhez még hozzájönnek az intruzív, totál fölösleges, de kikapcsolhatatlan ambiens hangok is.

    Az orbitális memory leak megszüntetése. Mert szánalmas, hogy egy normális gépen úgy fut a játék, mint egy kenyérpirítón. Arena shooter szempontból értelmes frameratehez (amin már az engine sem érződik totál fosnak, i.e. ezesetben 200 fps alatt, ahogy jelenleg állunk) 300-400ezres gép kell és még úgy is célszerű újraindítani pár meccs után. Mount Everest-méretű munka van még az opimalizálással.

    RAW mouse input implementálása. Mert a mostani Direct Input eléggé tré.

    567 különböző és létfontosságú beállítás implementálása. Ezek közül csak az egyik a képernyőn villódzó ezernyi tökfölösleges szir-szar kikapcsolásának lehetősége. Vagy az m_yaw / m_pitch, vagy a zoomfov, vagy a... Igen-igen hosszú a lista.

    Új netkód, hogy ne legyen köze ilyen undorító módon a frameratedhez és a feltöltésed se befolyásolja ennyire drasztikusan.

    Ezekből következik a hit registration drasztikus javítása, a NULLÁT sebző direct rocketek szanálása.

    Normális HUD-ok.

    Értelmes demo player, auto demo + end game screenshot.

    Server browser (ez állítólag jön), direkt IP-kontakt lehetősége.

    Ladderek.

    A Contacts bugok megszűntetése.

    CTF

    IGAZI TDM (proTDM ruleset), nem ez a gagyi team free for all.

    Custom bindok implementálása.

    Fegyverspecifikus beállítások implementálása.

    Integrált voicecom.

    Ha már brightskin nem, de valami valóban jól látható körvonalak az enemy modellek köré ingame (pl. mint ahogy az X-ray néz ki spec-ben, ha az ember nincs takarásban), hogy ne folyjon ki a szemem, ha látni akarom a velem közvetlenül szembe jövő enemyt.

    Csak egy pár, így hirtelen.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák