Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz AMDaZERG_1 #6972 üzenetére

    Nem mintha tul sok tanacsot adtam volna...:D

    De, gyakorlatilag ez az alap, foleg, ha olcso cuccokbol epitesz, mindenbol kettot... (Szal vegso soron igy is, ugy is elkoltod azt a penzt. :D )

    Egyebkent ne aggodj, nekem is hasonko gondom volt a naggyal, illetve van is. Sokaig nem ertettem, miert dobja el magat a gep, aztan leesett, igaz nekem 4 darab esc volt normal, de olcsobat vettem.. De az olcsobbnak valahogy szarabb a forrasztasa (ezt akkor nem tudtam), szal amikor a gepet kicsit is meg akartam roptetni (s olyankor ugye egybol nyelgazt neki...) minden elso alkalom utan egybol csinalta. Mindegy, hany esct csereltem alatta. Tudni kell, hogy a gep, amit epitettem, nem kis konnyu gep, nem racingre epitettem. 3 agu 5 incs propok, emax rs2205 motorok (?2700 KV?) 2200 mah 4s 90c akksi, szal probaltam anno ugy epiteni, hogy lehetoleg minden alkatresz passzoljon. Igy valasztottam ESCt is, de ott egy kicsit olcsobbat neztem. Jonak tunt. Par ilyen alkalom utan rajottem (ez kb egy 3 honapos idotartam), hogy azert nem megy a gep, mert elenged a forrasztas az escn s igy eldobalja a condikat, de ezt csak akkor latod, ha leszeded a tubeot rola... ugyanis akkor helybol ki is esik az osszes kondi. Mas kerdes, hogy ez ebben az esetben pont azert jott elo, mert mindent probaltam azonos teljesitmeny szinten osszerakni, s ezek a motorok ebben a felallasban tudnak am enni. 37-42 A kozott volt a csucs. Az ESCken elvileg 35 A allando 45 pillanatnyi terhelhetosege van, de a gep a 33At mindig fel tudta venni, kb alapjarat...XD

    Szal ez volt, legutoljara valamikor marciusban volt a kezemben, aztan koltoztem, stb,mar keresztet vetettem ra, mire msot egy hete visszakerult hozzam. Szal visszatert, hogy kijavitsam. Kar, hogy nem a nyaron tert vissza, ahova koltoztem rengeteg jo spot volna repkedni, (Hollandiaban a RANDSTAD regioban egyedulallo hely ez..:D) de jelenleg nem repkepes a dog, at kell neznem, kell venem uj, jominosegu escket, sofwaret frissiteni, utana olvasni, mit tud mar, mit nem, stb.

    Sajnos a BabyHawkom is ugyanezt az utat jarta, most kerult vissza hozzam, az is, szerencsere annak nem voltak ilyen bajai, de szerintem szet kell majd szednem, atnezni az alkatreszeket, mi milyen allapotban van. Kb 3 het mulva lesz is ra idom...

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák