Új hozzászólás Aktív témák

  • cp007

    csendes tag

    válasz underscore #1974 üzenetére

    Natív közeli teljesítménnyel fut nálam is. Tejesen külön gépként viselkedik. Használhatod HD station-on keresztül, egy ikonra kattintva elindul. USB passthrough-val hozzá tudsz rendelni bármilyen USB-és eszközt- még menet közben is. . És a Windows VM változatát bármikor ingyen letölthetted egy kattintással- igy még a plusz Windows-od amit igy futtatsz is legális lesz 90 napig.
    Aktuális igényeknek megfelelően allokálok a VM-eknek a 8 magból és 24 GB memóriából annyit amennyire épp szükségem van, - úgy hogy egy Windowst és egy Ubuntut futtatok egyszerre.

    Nálam teljesen kiváltotta a régi 10 eves asztali gépemet amit már le kellett volna cserélnem . Ami sokat dobott rajta (TVS-682-esem van ) ,hogy az eredeti Pentium CPU-t (ami azért időnként döcögött amikor minden 1x-re futott), lecseréltem egy i7-6700T-re , felbövitettem az eredeti 8GB memóriat mert az erre kev;s volt és egy kisebb M.2-es SSD-ről futtatom a Win10 VM-et és megtámogattam egy GPU passthroug-val - igy kép es video kezelő programokkal sincs gond úgy hogy közben a NAs-on Plex -et is lehet használni, miközben az IP kamerák és pár torrent folyamatosan aktivak.
    -. Korábban 451s-es NAS-on , azon azért ehhez képest be volt korlátozva hogy mit birt el a gép, figyelni kellett mi fut egyszerre. de egyszerűbb , pl office programok futtatására az is jó volt de az asztali gépet nem váltotta ki.

Új hozzászólás Aktív témák