-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
pmonitor #17931 üzenetére
Latom neked csak a kodsor szamit: imhol
mod: ja bocsanat, hogy sajat kodot linkeltem, azt hittem az altalad linkeltet is te alkottad...A noname nicket meg nem nagyon ertem, hacsak nem teged monitor peternek hivnak...
Magyar ugyfelekre meg - mondjuk en szemely lesz@rom a magyar ugyfeleket - egy multinak dolgozom, egy ideje mar kulfoldrol, nekem nincsenek kozvetlen ugyfeleim.
En nem az ugyfelek kedveert forumozok, ugyfel meg vsz ugysem egy IT forumot fog koptatni, mivel a technikai megvalositas sem erdekli, csak hogy "menjen" a program vagy a weboldal.
Amugy nem akarlak elkeseriteni, de nem csak magyar nyelvu forumokon vagyok jelen, hanem angol nyelvun is - persze birom a szemelyeskedest, de vsz ezt legfeljebb csak megmosolyogom. Amugy nem ertem ezt a sertodottseget - miert kene fizetest kapni a forumtol mert irunk ide - csak azert, mert nem ertunk veled egyet?[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Csúcskategóriás fotósként azonosítja magát a Xiaomi 13T
- Xbox Series X|S
- Cyberpunk 2077 Képek és érdekességek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- MinDig TV
- Baldur's Gate 3
- Opel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- HDD Sector size: 4096, 4112, 4160, 4224 bytes ?
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- LG 34GP950G Ívelt Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Nano IPS/180hz/1ms/G-sync Ultimate/HDR600
- Új Lenovo ideapad 5 14ALC05 Fémházas Ultrabook -25% 14" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- EDIFIER MR4 Studio monitor hangfal pár, nagyon keveset használt, garancia 2025.7. -ig
- Asus Rog x470-f
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest