Új hozzászólás Aktív témák

  • pmonitor

    aktív tag

    válasz dabadab #17604 üzenetére

    Nem is tudom, hogy ki képzeli magát helikopternek... :D

    Lehet kritikát megfogalmazni, de 1 fórumozó programozónak(tehát aki fórumozik is, és programozónak is tartja magát) illene megfogalmazni/megindokolni, hogy miért is az a véleménye az illetőről, ami.. Sztem. ez hozzá tartozik az alap műveltséghez. De az ilyennel:
    >Ismét el lehet mondani, hogy mindenki tökre ostoba, csak te vagy helikopter.
    nem tudok mit kezdeni. Ez nem 1 művelt ember írása, mert indoklás nélkül van.

    Pl. nekem erről is megvan a véleményem. Én szorítok, hogy NE vegyék fel, vagy remélem, hogy nem vették fel senior pozícióba(legalábbis, ha nem változott meg jelentősen az utóbbi 1 évben).
    De én meg is indoklom, hogy miért ez a véleményem. Meg kell nézni ezt a hozzászólását. Én vmi. ilyesmit várném el egy senior programozó jelölttől:
    >Ezt a feladatot így és így lehetne megoldani goto nélkül, de ez a megoldás rosszabb, mint goto-val ezért és ezért és ezért stb... stb... stb...

    Ehelyett azt várta el tőlem, 1 nem programozótól, hogy én mondjam meg, hogyan lehet goto nélkül megoldani.
    Itt meg többek között ezt írja:
    >A laposföld-hívőkkel nem tudok mit kezdeni így feladom. Ezzel együtt felveszem az interjú kérdéseim közé a goto kérdéskört, mert többet ér az idegrendszerem ennél.

    Ezek szerint az ilyen emberke még interjúztat is(tehát ő döntötte el, hogy kit vesznek fel, és kit nem). Most meg senior akar lenni (több) milláért, és azon aggódik, hogy lecsúszik a zsíros állásról(hát nem tudom sajnálni...)
    Mondjuk attól megpróbálom tartóztatni magam, hogy valakit beskatulyázzak(ezért írtam az előbb is, hogy "legalábbis, ha nem változott meg jelentősen az utóbbi 1 évben").
    Bocs a hosszú(és sokak számára nem szimpi) post-ról. De ezt meg kellett írnom még akkor is, ha ezért kitiltanak 1/2/3 hétre, vagy 1 hónapra(esetleg véglegesen - erre szerintem nem adtam okot). Bár azt sem bánom, ha véglegesen kitiltanának. Ebben az esetben csak az oldalamon írogatnék. Esetleg erre az oldalra néha.

    http://www.bferi.hu/download.php ; http://bferi.hu/egyeb.php

Új hozzászólás Aktív témák