Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    Reacthoz ert valaki jobban? Egy tutorial alapjan dolgozok es ott jol is ment minden amig nem jott elo a webpack es a a tutorial keszitoje nem kezdte el ossze-vissza varialni a dependecy-ket.

    Most nala mukodik, nalam meg nem. Valoszinuleg a babellel lesz valami problema. Amig csak babel-preset-env, babel-preset-react es babel-cli volt, addig nem volt gond. Most viszont berakott babel-core -t es babel-loadert is. Ugy olvastam, hogy a 7-es loaderhez nem jo a babel-clore, mert babel/core kell hozza, sot @babel/core a pontos neve, de igy se jo az egesz.

    A babel oldalan semmi hasznalhatot nem talaltam.

    A react oldala alapjan generaltam egy komplett indulo react appot, de abban pl. semmilyen babel nincs a dependecy-k kozott. Mondjik az korabban mukodo appom ott se mukodik, sot le se tudja buildelni...persze semmit mondo hibauzenet mellett.

    A lenyeg hogy kellene egy webpack-es react kornyezet, lehetoleg yarn-al. Ha tudtok hozza linket, mert nincs kedvem azzal sakkozni, hogy melyik babel modul melyik masik babel modullel kompatibilis es melyikkel nem.

    [ Szerkesztve ]

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák