Új hozzászólás Aktív témák

  • Silεncε

    őstag

    válasz Reflax #14026 üzenetére

    Nem tudom, mit jelent neked az alap szint, de ha még eddig nem nagyon programozál, én nem lennék benne biztos, hogy mesterséges intelligenciával vagy bioinformatikával kéne kezdeni. Nagyon jó hogy lelkes vagy (ezt majd az egyetem úgyis elintézi, hogy ne legyél) de szerintem inkább az alapoktól kellene elkezdened, mert lehet hogy holnap már totál más fog érdekelni.

    Munkábaállással csinján (ebben van tapasztalatom, egyetem kezdete óta dolgozok), nagyon jó dolog, de néha nagyon nagy szívás összeegyeztetni a kettőt. Ráadásul azokra a pozíciókra amikre te pályázol, nemhogy hallgatókat, de szerintem nagyon BSc diplomásokat se vesznek fel. Az egyetemen be lehet kapcsolódni kutatásokba (az egyik haverom pont ilyen MI-s projekten csinálta a szakmai gyakorlatát), de ott se fognak a kutatások "magjához" közel engedni.

    Nem akarlak letörni, félre ne értsd, csak nem árt ezeket tisztázni még az elején. Egyébként az ilyen MI-s dolgokat se úgy képzeld el, hogy a kutatók mondjuk Cortana-t (a Halo-s csajszit) fejlesztgetik, hanem neurális hálókat meg ilyeneket farigcsálnak (amikhez azért kell a matek)

    De ha mindenképp bele akarsz most ugrani, akkor MI-hez Python+TensorFlow

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák