Új hozzászólás Aktív témák

  • K1nG HuNp

    őstag

    válasz Csaby25 #13274 üzenetére

    Legyszives ne...

    Vegyel egy kurzust aminek tetszik a promo videoja es told vegig.

    A programozas onszorgalom, semmi mas, senki semennyi penzert nem tud megtanitani ra ha te magadban nem teszed bele az orakat a gondolkodasba, a dolgok atlatasaba es megertesebe. De ehhez nincs szukseged egy random tanarra aki mond dolgokat, minden ami kell hozza fentvan a neten vegtelen ingyenes es par fizetos tutorialba. A legtobb ilyen fizetos cucc is azert fizetos mert az ipse osszegyujtotte neked az ingyenes tartalmakat es keritett hozza egy szep csomagolopapirt. Kurzus vegere siman ra fogsz jonni hogy valo-e ez neked vagy nem. Ha igen akkor ho-ho, valszeg epp ott leszel egy programnyelv / keretrendszer kapujaban amirol pont annyit ertesz hogy vegre valami kicsi de sajat es egyenit alkoss. Amint elkezdtel egyenit alkotni fel fognak jonni ujabb kis dolgok amiknek ujra utananezel es mar meg is vagy.

    En egyetemen tolom, ott nem tanitanak JS-t de engem erdekelt, elkezdtem autodidaktn tolni az egyik felevem alatt, nyar vegere lett egy internshipem meg valos cuccokon dolgoztam - de az egesz egy random tutorialnal, 1 konyvnel es vegtelen googlezasnal kezdodott.

    Most minden fos ceg sajnos ezen a programozo kepzesen lovagol es hanyjak ki magukbol a "betanitott" programozokat akik, na mindegy inkabb el sem kezdem.. ne dolj be

    (raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

Új hozzászólás Aktív témák