Új hozzászólás Aktív témák

  • tomee987

    tag

    válasz Alteran-IT #3891 üzenetére

    Szakmaiatlanság csak szokás szerint.

    Nagyon rég nem kormány kedvenc már a Telekom. Már új szelek fújnak. Úgy hívják, hogy Antenna Hungária csoport, amiben gyakorlatilag benne van minden ami a kormány telkom. szektora. AHNet (ex. MVM Net) (országos optikai gerincek, földi mikrohullámú és műsorterjesztési platform)), 4iG, (még) DIGI (lakossági szegmens). Nem nagyon van már szüksége a kormánynak a Telekom infrastruktúrájára, terelik is át mindenhol, ahol lehet az AHNet-hez az egységeiket.
    Végülis a Telekom kapta a SZIP projektekből a legnagyobb állami és EU-s pénzeket az országban, de igazad van ő csak önerőből fejleszt, még a végén elkezdem őket sajnálni az extraprofit adó miatt is, hogy nem tudnak annyi pénzt Németországba az anyacéghez kivinni (vagyis kitudnak, mert beszedik az ügyfelektől a magasabb díjakkal), de azért tényleg sajnáljuk őket, csak egy kicsit is. :O

    Látom lehoztad a lényeget, nem az jött le, hogy az általad dicsőített "ó nagy" Telekom 2022-ben a webes rendelőket havi 2000-3000 Ft többlettel bünteti és a személyes ügyintézésre tereli a netes helyett, hanem az, hogy a PR "csak" havi 200 Ft kedvezményt ad az online rendelésért. Ez olyan tipikus mai politikusi szokás, akiket dilettánsnak tartasz (bár kit nem, magadon kívül).

Új hozzászólás Aktív témák