Hirdetés
-
IT café
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Tudom OFF topic, de nem találtam jobb helyet a kérdésnek:
A régi Pokémon Trio (cheetos-os 3 szög alakú) játéknak honnan lehetne beszerezni a szabályait? Rákeresve se Magyar nyelven, se angolul nem találtam... -
okata
csendes tag
válasz
Levente1991 #10506 üzenetére
Szia!
Esetleg próbálj meg ezekre az emberekre Campfire-ben, hátha használják és látják, hogy keresed őket. Ezenkívül a nagy magyar DC szerver: https://discord.gg/FKbBMtue vagy a FB csoport: https://www.facebook.com/groups/pokemongohun megyei chatjeiben tudsz találni játékosokat a közeledben.
Ha járnék arrafelé, szívesen adnék regionálist (nincs meg mind, de tavaly és idén is voltam az európai GoFesten), de sajnos én csak a BP-Tisza-tó vonalon mozgok
-
Levente1991
tag
válasz
Kalandor #10507 üzenetére
Szia!
Nem is gondoltam eddig több accountra, esetemben ilyen módon nem is lenne értelme, mert nem azért szeretnék cserélni, mert a játék valamelyik küldetése megkívánja, hanem hogy hozzájussak ezáltal olyan Pokémonokhoz is, amik nekem nincsenek meg.
Mivel ugye utazni nem tudok, például Taurosom vagy Bouffalantom nem hiszem, hogy lesz, ezeket csak csere útján tudnám megszerezni. Az ötcsillagos Raidekkel Campfire óta nincs problémám, általában 2-3 darab meg szokott lenni mindenből.
Ilyenfajta cserealapjaim lennének egyébként, jelenleg 11 különböző, csak azért nem váltottam be őket, hogy egyszer hátha tudok valakivel cserélni.
-
válasz
Levente1991 #10506 üzenetére
Szia, ha igazán komolyan gondolod, akkor kell a 2 account, úgy tudsz sok cserélt csinálni saját magaddal is. Ha van 2 telefonod vagy tableted, az a kényelmesebb, de akár egy telefonon is elfér osztott kijelzővel.
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire aktív még itt a közösség, teszek egy próbát.
2016 júliusa óta játszom, egy nagy megszakítással 2021-től újra napi szinten.
Helyhez kötött - Füzesgyarmat, Békés megye - kerekesszékes vagyok, csak a falun belül tudok játszani, de így is eljutottam a 45. szintig.Az lenne a kérdésem, hogy van itt valaki a közelből, akivel tudnék Pokémont cserélni?
A játék szerint 4 "barátom" van szintén Füzesgyarmatról, de nincs tudomásom a kilétükről, többször is vettünk részt közös Raidben, de az a dolog furcsasága, hogy egy lélek nem volt körülöttem az adott helyen.Ha valakit érdekelne a csere lehetősége, itt a kódom. Elutazni nem tudok, csak helyben lehetséges a dolog.
9353 6256 0726
-
okata
csendes tag
A PoGoban megjelenő tereptárgyakat (Pokéstopok és Gymek) Wayspotnak hívja a Niantic. Kezdetben az Ingressben (korábbi játékuk) lévő Wayspotokat emelték át PoGoba, azóta már átmigrálták az egészet egy nagy adatbázisba (Lightship) és onnan húzza be a különböző játékokba az adott játék cellaszabályai alapján.
PoGoban a S2 cellarendszert használják. A főszabály az, hogy 1db S2L17-es cellában csak egy Wayspot jelenhet meg (ezt lehetett régebben kijátszani, ma már sajnos az új beküldéseknél és mozgatásoknál nem). Ezenkívül szoktuk nézni az S2L14-es cellákat is, amik a gymeket befolyásolják. Ezekről bővebben itt tudtok olvasni: https://pokemongohub.net/post/article/comprehensive-guide-s2-cells-pokemon-go/
Hogy miből lehet pokéstop? Nagyjából bármiből, amit érdemes 'felfedezni'; ahol lehet mozogni és találkozni másokkal biztonságosan. Történelmi helyszínek, emléktáblák, könyvtárak, parkok, templomok, infotáblák, stb. Ez a hivatalos eligibility list: https://wayfarer.nianticlabs.com/new/criteria/eligibility
Viszont sokan nem szokták megnézni azt, hogy mi minden alapján lehet egy beküldést elutasítani. Például egy park tökéletes Wayspot akkor, HA van egy tábla, amit be tudsz fotózni a park nevével. Önmagában nem lehet parkot úgy beküldeni, hogy csak maga a természet látszódik a képen, kell valami 'kézzel fogható' tereptárgy, amihez kötöd a parkot. (Az ilyen beküldésekkel az a bajuk, hogy a természet nem állandó, hanem folyamatosan változik, így nem tekinthető stabil tereptárgynak).
Másik példa: a szobrok tökéletes jelöltek, de két esetben kapásból el kell utasítani: ha biztonságosan nem megközelíthető helyen van (pl körforgalom közepe), vagy óvoda/iskola területén található. Az elsőnél az a fontos, hogy oda tudj menni és meg tudd fogni a tárgyat biztonsággal; a másodiknál bedig az, hogy ahol kiskorú gyerekekkel foglalkoznak, oda nem lehet Wayspotot rakni (ezzel kerülik el a különféle pereket). Főiskola/egyetem/egyéb felnőttképzési intézménynél lévő szobrok/emléktáblák viszont mehetnek, szinte garantált az elfogadásuk. Elutasítási feltételek itt: https://wayfarer.nianticlabs.com/new/criteria/rejection
Ezenkívül érdemes odafigyelni, hogy a fényképeken ne maradjon rajta a telefon/dátum vízjele; se a Wayspot leírásába, se a supporting infójába ne kerüljön bele olyasmi, amivel a PoGora/Ingressre lehet utalni (befolyásolásnak számít); a fő fényképen (ami a játékban meg fog jelenni) ne legyen ember/állat/olvasható rendszámtábla; a supporting képen látszódjon az, ami a fő fényképen központban van, de messzebbről - látszódjon, hogy vezet el mellette járda/más, már a játékban lévő Wayspot, ami segít a helyszín belövésében.
Amik nagyon jól be szoktak kerülni: emléktáblák, templomok és Nepomuki Szent János/Jézusos keresztek, sportcentrumok/uszodák, könyvtárak, posták, vasútállomások, szobrok, információs táblák/térképek, játszóterek, kutyafuttatók, kültéri fitness eszközök.
A neccesebb beküldések a helyi éttermek/cukrászdák - én abból eddig egyedül egy olyan helyet tudtam beküldeni sikeresen, ahol Ország Tortáját készítettek.
Így most első nekifutásra ennyi jutott eszembe - ha van kérdés, akkor holnap/ma napközben igyekszek válaszolni
-
okata
csendes tag
kukk mindenki!
igen, még mindig elég aktív a magyar Pokémon Gos közösség. ha esetleg még nem futottatok volna bele, ajánlanám a nagy magyar discord szervert: https://discord.gg/G7mUwrTX
új pokéstop beküldéssel kapcsolatban kérdezzetek tőlem nyugodtan (discordon nagy valószínűséggel én fogok válaszolni
), 100+ sikeres nominationöm volt, nagyrészük vidéken/falun. de ugyanígy PVP-s és egyéb, játékkal kapcsolatos segítséget is fogtok találni
üdv
Kata -
Mbru
tag
válasz
kicsako #10496 üzenetére
Azért nem csak bejelölöm és oda rakom már a helyzet. Jó pár kriturumnak meg kell felelni.
Ha csinálnál, tedd ide fel. Biztos jönne innen is jó pár szavaz, hogy legyen ott ahol szeretnéd. Ez csak egy tipp.#10497koncsik
Érdemes azt is megnézni, hogy a közelben nincs-e. Mert valahogy rácsokra van osztva és egy négyzetben csak 1 pokestop lehet. Régen agyba főbe lehetett egymás mellé tenni. Azóta nagyon szigorodott a helyzet. -
kicsako
őstag
Én pár hónapja kezdtem, a környéken sajnos alig van pokestop/gym, így elég elkeserítő játszani
Rootolt androidon megoldható hogy "távolabbra sétálj", de az meg nem adja meg a feelinget hogy te magad sétálsz és kapod el a pokemonokat
-
kicsako
őstag
játszik még ezzel valaki?
-
Micsurin
nagyúr
Köszi
Meglátjuk mire jutunk… annyira cinkelt a PVP, hogy egyre kevésbé vonz így 6 év után ismét. Lehet a végén egy HOME Switch leírás nyaralások után aztán megint off pedig most tele vagyok 3 vagy közel 4*-osokkal. És ez is beesett tegnap.
De ennyire nevetséges PVP mellett nem tud lázbahozni. Ha van egy streak akkor minimum 5 meccsen át egzakt tökéletes counter team-eket ad be. Ebből én már kinőttem…Excellent sem akar úgy peregni mióta van mint előtte, felettébb érdekes… bezzeg az 1USD community pass után kb 11 óra hosszára mágikus lett a kezem majd elszállt az ihlet.
-
-
RandomName
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
Másnál is Failed to sign in?
Három napja aktívabban nyomtam szerencsére apartmannál van 2 gym is így este lehetett lure-olni végig egy sörrel. De most marhára nem enged be pedig stabil 5G van.
Nem, nem használtam Poke Genie-n túl semmit. Mi a franc lehet?
Autóban 40 felett létezik nem engedi pörgetni a stoppokat? (Ofc nem mint sofőr)
-
zorb
tag
Üdv.
Másnál is ezt írja a játék?:
Failed to Sign In
(trainer club) (android)
A választ előre is köszönöm -
válasz
Scrake^;DD #10476 üzenetére
Én shadownál akkor szoktam, ha a 3x15 (45) pontból azért legalább 30 megvan.
Simánál csak 2, esetleg 3 hiányozhat, de ha a támadás hiányzik, akkor a másik kettő az 15 kell legyen. -
válasz
Scrake^;DD #10471 üzenetére
-
válasz
RandomName #10472 üzenetére
csak épp nincs gift-em bocsiiiii
-
sodokan
tag
sziasztok, mi a legjobb módja játékosokat találni a saját városodban, akkikel fel tudod venni valamilyen formában a kapcsolatot és nyilván lehet együtt játszani?
-
Mbru
tag
válasz
Kalandor #10465 üzenetére
Mikor jövök melóba meg megyek haza akkor szoktam inkább játszani vele. Ha kint sétálunk a családdal akkor nem szoktam nyomkodni a telefont. Akkor elég ha csak a km-t gyűjtöm.
koncsik - mi már ismerősök vagyokItt hagyom én is az enyémet, hátha még valakinek kell pluszba ismerős
3083 5234 1473
-
tsiga18
tag
Mostanában kevesebbet játszok, de már akkor elkezdtem amikor hivatalosan a Play áruházban még bent sem volt a játék
Kiegészítők hasznosak, amiknek az akksija tönkrement ismerősi körben, azokat újrafelhasználtam power bank házban
[kép] -
Pedig a társaság a pogo lényege, raidelni egyedül max 3*osat tudsz, nagyon kevés 5*os van, ami lemegy, pedig nekem nagyon erős pokemonjaim vannak.
Cserélni sem tudsz egyedül (persze második accounttal igen, de az nem olyan jó), nem leszel lucky másokkal, stb. Szóval jobb másokkal játszani. Comunity dayen is egymásnak mondjuk, hogy hova kell menni egy-egy vadon százasért. -
Raidelni mennyit szoktál?
koncsik: autocatcherként csak a pirosat használja. Ha váltasz a többire, akkor azt egyenként nyomni kell (és akkor stopot se forgat, nem pótolja a labdákat újra), és még csak le se lehet szorítani a gombot mint a sima Go Pluson. Szóval jó-jó az új Plus+, de azért erősen limitált.
-
-
Mbru
tag
válasz
Kalandor #10460 üzenetére
Akciósan szoktam venni az inkubátorokat. Ha már összegyűlik olyan 1800 arany. Nagyon másra nem költöm. Általában a napi 50 meg szokott lenni..
Még fake gps-t nézegettem. Régen használtam. Csak figyelni kellett, kb valós legyen a távolság változás. 1000km-t ne változtass 20 perc alatt. -
Százas ha mindhárom csík végig fut, akkor más a színe a csíkok hátterének is.
Én azt tartom meg, ha maximum 3 egység hiányzik, de inkább ha csak 2. A támadás legyen maximum, inkább csak a másikakból hiányozzon.Nem tudok annyi inkubátort venni így sem, hogy ne legyen elegendő a sétához
Pénzt pedig nem költök a játékra, csak ilyen 200 ft-os jegyek vagy Go fest jegy esetleg.
-
Mbru
tag
válasz
Kalandor #10458 üzenetére
Azt honnan tudod, hogy százas? Láttam már videót és ott is mondták, hogy 95 felett kell megtartani. Én eddig mindig a belső programot használtam. Azokat tartom meg ahol a 3 csíkból 2 max és maradék egy majd nem maxos. Na meg persze a maxosakat
[link] Ezzel szemezek most. Mikor otthon filmet nézünk ez addig el menne magába.
-
[link] autocatcher vagyis automatikusan elfogja a pokemonokat és pörgeti a stopokat. csak piros labdát használ és csak egyet dob, szóval a pokemonok felét se fogja el, de kiegészítésnek, community dayes összefogdosásra, stat boostolásra, badge gyűjtésre, stardust gyűjtésre pont jó.
többször fogtam már vele százast.
-
Mbru
tag
válasz
Stylerr #10455 üzenetére
Én használok BlueStack-et és pár napja fel is tettem. De induláskor ki is dobott. Gondolom érzékelte, hogy emulátorról vagyok. GPS-t nem állítottam be. Lehet menne azon is. CSR2 miatt használom BlueStack-et meg a Nox-ot is.
Nekem a telefon a zsebembe van és lépéséket számolja. Hetente 30km össz szokott jönni. Neten én is láttam kütyüket. Most nagyon szemezek az egyikkel. kb 19 font. Belerakod és "ringatja" a telefont. Olyan mintha mennél. Ötletes, de akkor oda a vadászat, meg a felfedezés. Ez max arra jó, hogy gyorsabban lehessen tojásokat nyitni. Szerintem.Kalandor - Az a Go plusz mire jó és hogy lehet használni?
-
válasz
Stylerr #10455 üzenetére
Séta + Go Plus.
Láttam a neten, hogy bluestack-al otthon ülve is lehet játszani az egészet. Vagy ez full illegál és bannolnak érte?
Biztos lehet, de értelme így szerintem nem sok. Ez egy sétálós + közösségi játék. Egy közösséghez érdemes csatlakozni. Ott meg nem szeretik se a flyosokat, se az egyebeket. -
Stylerr
addikt
Szuper!
A klasszikus sétálós módszert nyomjátok?
Láttam a neten, hogy bluestack-al otthon ülve is lehet játszani az egészet. Vagy ez full illegál és bannolnak érte?
Kíváncsiságból kérdezem, én is a régi iskolát tolom, sétálok. -
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Valaki játszik még aktívabban a játékkal? -
zorb
tag
Üdv.
Másnál se sikerül ez a feladat, hiába hozza a pajtás a szuveníreket?. "Receive a Souvenir from your buddy"
RandomName
senior tag
válasz
Morphus101 #10443 üzenetére
Nem használok FB-t... Túl nagy rajta a zaj, és sosem azt mutatja ami szerintem fontos, hanem ami szerinte. :
-
Morphus101
tag
válasz
RandomName #10441 üzenetére
Elég sokan, csak nézz be pár magyar faces csopiba...
-
Mbru
tag
válasz
RandomName #10441 üzenetére
Néha én is előveszem aztán dobálom a labdákat.
Melóba be meg haza fele séta jobban megy az idő -
Magyarországon ma este 11-kor:
-
BaLee
addikt
Közben megoldódott, találtam itt lejjebb kódokat és páran elfogadták a barátjelölést.
-
BaLee
addikt
válasz
Kvelstadt #10432 üzenetére
Viszont nem biztos, hogy érdemes abban a csapatban lenni ami mindig a legerősebb. Nálunk egy kisebb városban ugyanez van, hogy mindenki sárga és hónaphosszat ülnek a gymekben, senki nem veri ki őket, nincs coin. Én 1x kivertem a bandát, nem telt el 1 óra már ki is lettem verve, várhattak volna pár órát, hogy legalább coint kapjak. Így azóta inkább hagyom őket üldögélni a gymjükben.
Más: kellene egy ember friendlistámra még a küldetés miatt. Valaki adna egy számsort?
-
Kvelstadt
veterán
válasz
szildavid90 #10431 üzenetére
Sztem nincs legjobb team. Az csak egy szín. Vagy nézd meg a környékeden melyik szín figlalja el leggyakrabban a gymeket. Valszeg ők erősek és vagy sokan vannak arrafelé.
Én pl sárga környéken lakom de piros vagyok. -
szildavid90
aktív tag
Ujra elkezdtem jatszani, viszont nem emlekszem, hogy anno melyik teamhez csatlakoztam. Hogyan tudnam kideriteni? Melyik team a legjobb?
-
becenevem
aktív tag
Magyar Pokémon Go közösség.
Érdemes csatlakozni. Rengeteg info magyarul.Meghívó:
[link] -
Kvelstadt
veterán
Na amit nemrég írtam hogy en csak gyüjtöm meg ilyenek, az ott kb véget is ért.
Beszélgettem tesómékkal és oda jutottunk hogy már csak a 3csillagosokat tartjuk meg és azokat neveljük. A többi meg bekerül a pokedexbe aztán mehet a proffnak.
Szóval megvolt 351 különböző poké és a fejlődési fokozatok is mint pl: abra, kadabra és alakazam.
Ez szám visszaesett kb 100dbra de azokkal érdemes foglalkozni.
A játék kezdete óta összegyült dust is belent ezek fejlesztésébe, szóval most kb ott tartok ahol mások akik normálisan játszották már jó rég óta.
Ja meg megtartottam párat aki ugyan ment át a rostán de favorit, mint Muk vagy Gyrados vagy Bulbasaur. -
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Szevasztok!
Vázolom röviden ki vagyok.
Megjelenés napja óta játszom a játékot, 30as színtű vagyok, de voltak passzívabb időszakok. Leginkább az elfogdosás részével foglalkozom a játéknak de mostanában voltam raid-en is.
A pokékat eddig csak akkor fejlesztettem ha követelte az egyik küldetés hogy például upgradeljek 3x egy pokét.
Most hogy megint aktívabban játszom, elkezdtem foglakozni a küldetésekkel, (van egy halom) és van egy olyan ami a konkrét oka hogy bejöttem ide, viszont valszeg maradok is.
Szóval kéne egy valaki akit felvehetek barátnak. -
Dr.NX
addikt
válasz
Tav-Csoves #10422 üzenetére
Ha purify-olod, megszűnik a shadow bónusz. A frustration helyett return lesz a charge move és csökkennek a costok.
A weather bónusz értelemszerűen az aktuális időjárástól függ. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #10420 üzenetére
-
becenevem
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #10420 üzenetére
4 órán keresztül él a mega evolve.
Utána visszaváltozik a pokemon az eredeti formájára. -
Baltincs
tag
Sziasztok!
A raid pass elhasználása előtt van egy számláló a battle gomb bal oldalán. Az real-time mutatja rendesen, ha valaki van a lobbyban? Csak mert nem merek rámenni remote raiddel egy 5ösre úgy, hogy biztos hogy nem sikerül és még a raid passom is elveszik, akkor is ha kilépek mielőtt kezdődne a harc gondolom. -
zorb
tag
üdv. Az ajándékokból már nem kapni 7km-es tojást?
törölt tag
válasz
Micsurin #10412 üzenetére
Telekom mobilnet többször csinált ma olyat, hogy mutatja, hogy van net, térerő, minden, de nem halad az adat. Az összes próbált app szerint rendben volt a net, de egyik sem tudott forgalmazni adatot. Pont ugyanerre a hibára állt ki ettől a Pokémon Go. Ki kellett tenni repülő módba, majd vissza, és érdekes módon az összes alkalmazás megjavult.
Más. Ha valaki telefonvásárlásra szánja magát, akkor figyelembe kell venni, hogy a Samsung Galaxy Note 10 Light gyári SPen-je nem csinál semmit pár játékban. Például ebben sem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#33253120 #10409 üzenetére
Az az acc még nekem is a kezdésről volt, nem is értem miért buktam be IV-in kívül sose használtam semmi mást. Most meg egyszerűen error-ort dob ha beszeretnék lépni.
Pár mon hiányzik csak onnan igazán a Snorlax az nagyon, a Vaporeon menthető, ellenben a 88%-os Charizard is olyan amit tuti nem kapok vissza már.
Egy tuti többet egy kanyit se költök rule modul stb-re ott rohadjanak meg ahol vannak.
-
-
Micsurin
nagyúr
Az Eevee nevek típusonként működnek egyszer 100%-osan vagy összességében account wide 1x játszható el?
Nem hiszem találok ettől jobbat a közeljövőben. Mindig balszerencsés vagyok... már felmentem majd 21-re és láttam eddig talán max 8db Eevee-t.
A Snorlaxom hiányzik a régi accountról gyenge volt... de alig találtam anno tuti nem fogok újra.
-
-
Micsurin
nagyúr
Egy év után szerettem volna belépni, de közli nem létezik az account ellenőrizzem biztos jót választottam ki az új / visszatérő opciók közül. Miért nincs meg az acc? Sose csaltam egyedül az IV volt fent anno, hogy trash mobokkal ne szenvedjek. FB társított fiók volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest