Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    Sziasztok!

    "Gyárlátogatásban" szeretném bárki segítségét kérni, akinek módjában áll olyan segítséget kényelmetlenség nélkül felkínálni. Extra erőfeszítést kérni senkitől sem szeretnék.

    Van egy startup ötletem, amihez elkészült egy működő prototípus (jelenleg deszkamodell állapotban van), és aranyat tudna érni a szöveges dokumentáció mellé egy video felvétel, amin működés közben meg tudom mutatni az eszközt a célirányos környezetében. Az eszköz egy usb / ethernet "átalakító", amit ha bedugok usb eszközként a laptopomba, felismeri pendrive-ként ("szabványos" mass storage eszköz, driver nélkül is felismerheti bármilyen usb host), és írni tudok rá szöveges file-okat, amiket az ethernetes oldalon keresztül realtime tudok visszaolvasni.

    Amire szükségem lenne, az egy olyan munkagép, ami tud pendrive-ot arra használni, hogy folyamatosan szöveges (sima text file) report logot írjon rá. Szeretném összekötni vele az eszközt (meg az eszközzel a laptopomat), és videokamerával pár perces felvételt készíteni a működő összeállításról. Budapestet és vonzáskörzetét tudom autóval elérni.

    Örök hálám mindenkinek, aki ebben segíteni tudna.

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák