Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz minas #14663 üzenetére

    Nagyon mellétrafáltál.Én se vagyok a zsebem ellensége.Én is fizetésből,méghozzá minimálbérből élek és családfenntartó is vagyok.Tehát meg kell gondoljam mire mennyit költök. Tévét nem 1-2 évre szeretnék venni.Lehet nem is uszom meg hitel nélkül a dolgot.De olcsó tévével ami "mindent játszik" lehet mellényúlnék.2 éve pl alig hallottam az mkv-ról,ma a netröl is az csöpög. 3 év mulva pedig lehet kitalálnak ujabb helytakarékosabb formátumot,és akkor a tévé mellé vegyek médialejátszót holott van benne??Akkor inkább maradok a Panánál részemről,nem lesz kihasználatlan vagy elavult részegysége,mint egy médialejátszó.De viszont más téren bizonyit,ami nekem fontos.Egy jó képalkotó elektronika remélem 5 év mulva is jó képalkotó egység lesz (G20 sorozatról van szó,ne feledd).Mig most kiadnék 150-et mindentjátszóért,aztán 2 év és médiajátszó,aztán 2-3 év és uj tévé,mert elromlik és no garancia,ellentétben a pana 5 év garijával.
    Oké rossz példa a porshe,tehát nem jött le a lényeg,de ne feledd van közuti porshe is,és rajongótábora is ,akik pl Porshe márkájú karórát és mobilt vesznek milliókért.
    Pont a Panasonic ne lenne tekintettel a rajongóira,azt mondod?Azzal hogy nem teszi bele a médialejátszót? Én azt mondom,ne is tegye,inkább az erre szánt összeget forditsa pl jobb panelekbe,tápegységekbe,minőségibb csatlakozókra.vagy képernyővédelemre.Épp ezért veszik sokan.Szivesebben ki si fizetem a rávalót,mégha többet kell rá szánni,cserébe azért hogy 5 év mulva is élvezhető képet kapjak,médialejátszót meg majd veszek hozzzá ha szükséges.De így is eléggé keresett márka,mint ahogy irtad is,nem szűk rétegeknek kell szólnia.Tehát nem kell kaput csuknia. és ahogy a forumban is olvastam,nem is kell ettől tartani,hisz inkább pénzt invesztál a fejlesztésbe,és az árai is esnek. De attól még nem rossz a többi se!Csak más a politikájuk,épp a samué a legnyilvánvalóbb. Hisz az a cég is fejleszt és mennyiségi rekordokat döntöget az LG-vel együtt LCD fronton is és ez az árképzésének is köszönhető.

Aktív témák