Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DM-Fan

  nagyúr

  "Nem tudom, de én nem terveztem eladni a PS3-am, továbbá a Sony kénytelen lesz csökkentei a SuperSlim árát, mert máskülönben a kutya sem fogja megvenni, ha egy PS4 120-130-ba fog kerülni, míg az meg 80-ba."

  Én sem írtam sehol, hogy el akarom adni a PS3-amat, meg a jópár játékból álló gyűjteményemet sem. Nem azért vettem meg azokat a játékokat, mert nem akarnék játszani velük évek múltán is.

  A PS3 árát nagyon nem fogja tudni csökkenteni, a Cell proci alapvetően nem olcsó, veszteséggel meg nem fogja kiszórni a gépeket - márcsak azért sem, mert pontosan a PS4 visszafelé kompatibilitásának hiányával úgyis rá leszel kényszerítve, hogy megvedd, ha elszáll a régi géped. Szerintem ez a taktika. Meg leginkább az, hogy egy fejlett, nyugati országban nem tétel egy új PS3 Super Slim megvásárlása, ha elpukkan a régi FAT. Egyszerűen bedobja az ember a PS4 mellé a kosára és nem terheli meg.

  "PS-emre tekintve, ez lazán ki fog még bírni jó pár évet, mert még a PS1 is üzemel, pedig nyüstölve van rendesen és a PS2 is köszöni, jól van. És mind első generációs."

  A PS1 egy végtelenül igénytelen hardver volt - a szó technikai értelmében, nem csoda, hogy ennyi idő után is megy. A 25 éves C64-em is megy a mai napig, ellenben megnézném a mai asztali PC-met, hol lesz pár év múlva! Nem összevethető, a mai hardverelemek sokkal inkább csúcsra húzottak, határon járnak, előbb tönkremennek. Az én PS3-mam idén lesz 5 éves, szóval szerintem minden napja ajándék, akárhogy is pasztáztam már újra kétszer is és figyelek rá oda, amennyire csak tudok. Szóval ez a jópár évet el fog még menni kijelentés - pláne egy PS3 esetében - nem nagyon állja meg a helyét. Persze, annak könnyű, akinek alig van rá játéka, mert mondjuk nem halmozott gyűjteményt, hanem mindig egy aktuális játéka volt csak, amit eladott és vette a következőt. De azért szerintem a többség nem ilyen.

  Azt már most elfelejtheted, hogy 120-130 eFt-ért haza fogod vinni a PS4-et! Teljes mértékben kizártnak tartom! Minimum 150 eFt lesz az, de szerintem több is, még akkor is olcsóbb lenne, mint a PS3 debütáláskor!

  Ez a hardver maximum 2-3 évig lesz időtálló, sőt, a nagyméretű textúrakezelés miatt a 8 GB ram nagyon gyorsan kevésnek fog bizonyulni, ezt már most mondom!

  "És lesz rengeteg exkluzív cím és PlayStation Plus."

  Hajjaj, hogy mekkorát csalódtunk ugyanezen ígéret kapcsán anno a PS3-ban is! :W Ígéretekkel tele van a padlás, az meg, hogy most hoztak egy-két címet és mutattak belőlük pár percet - amik amúgy ki tudja, milyen állapotban vannak és ténylegesen épp milyen vason futottak, az egy dolog.

  [ Szerkesztve ]

  Get Moded!

Hozzászólok Aktív témák