Új hozzászólás Aktív témák

  • torik

    senior tag

    Eljutottam végre oda hogy kipróbáljam a God of War-t, és meg kell mondjam..hogy nem jön be :F biztos bennem van a hiba mert utánaolvastam és rajtam kívül kb. 3 másik ember van ezen a bolygón akinek nem adja be az ívet a játék.
    Próbálok rájönni hogy mi a gáz, leginkább a combat sántít talán, úgy érzem egy nagyon specifikus módon kell játszani egyes ellenfelek ellen, mindezt megspékeli az hogy alig látok hátrafelé. ez így kompletten az elején még kezelhető volt, de amikor bejöttek a dark elfek akkor nagyon érződött hogy itt fagyasztani kell, nyilazni kell, baltát dobálni kell, boxolni kell, különben ihajj.
    Nem gondolom magam egy nagyon amatőrnek, DS1-2 és BB is lement különösebb gond nélkül, de itt abszolút nem bírom megszokni a harc jellegét. Úgy érzem pont azzal gátolnak hogy köteleznek a sokrétű harcra (ez így elég ellentmondásos de na) :D még írták is valamelyik angol nyelvű oldalon hogy a GoW elnézőbb mint a BB, na mondom lóf*szt :D

    Amúgy balanced-en játszok szóval tök gáz, de nem bírok ráérezni a harcra :D na mindegy csak gondoltam megosztom.
    Amúgy hangulatos a játék meg szép meg jók a karakterek, ciki vagy sem lehet átrakom könnyűre és bedarálom csak hogy tudjam mi lesz a vége.

    [ Szerkesztve ]

    All that and a bag of chips

Új hozzászólás Aktív témák