Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz koncsik #183991 üzenetére

    Surviving Mars-t tudom ajánlani, nekem megvan és már 2x játszottam "végig". Az a legjobb az egész játékban, hogy simán kibír több new game-t, mert annyi változó van:
    - 10 sponsor közül választhatsz, amik eltérő bónuszokat adnak. Más a kezdő tőkéjük, a toborozható emberek száma, hogy mennyi research per Sol-t tudnak kitermelni, a nyersanyagokat is más áron tudják eladni és ahogy említettem mások a bónuszok. Pl időnként kapsz pénzt, nagyobb rakéta teherbírás, olcsóbb épületek stb.
    - 11 commader profile van, amik megint csak különféle előnyöket adnak.
    - 9 Mystery story line van, amiket vagy random vagy magad választasz ki. Lényegében ezek story eventek a gameplay alatt. Némelyik felér egy challenge-el, mert ha elbukod rámehet a koloniád.
    - Változtatható a Game Rules. Ez annyit tesz hogy tweakelheted a játék szabályait. Pl a Tech fád totál random, nem kell karbantartani az épületeket (easy mód kb, trófeák tiltva vannak az ilyen könnyítések alatt), több meteor stb

    Szerintem messze ez a legjobb building game a Ps4-re. Főleg a rework óta!

    Szerk:
    Az Aven Colony-t pedig kerüld el, mert nagyon sekély, rosszul van megírva (szarul fut) és egyszer kijátszós. A kommented pedig felhívta arra a figyelmem, hogy nincs Civilization játék Ps4-re... Há Wtf. :F

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák