Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz 30z.Samu #181023 üzenetére

    Nem lehet srácok összehasonlítani egy 5-8 éves élményt egy maihoz. Változik az idő, változnak az igények. Direkt nem játékot írtam, hanem élményt...Ez a lényeg!!! A Witcher 3 hiába marad ugyanaz a játék...nem fogja ugyanazt az élményt adni mondjuk 10 év múlva ha már kinn egy Witcher 5 is.

    A legjobban egyébként a Need For Speed szériánál lehet érezni ezt az egészet.

    Ha NFS címről van szó, akkor mindenki "Bezzeg a régi Most Wanted...az volt a király, meg az undergroundok". Ha a 2015-ös NFS-t nyomták volna elénk az első Undergroundok idejében, akkor most azt magasztalnánk az egekig.

    *Nem az a baj ... (nem csak az a baj), hogy ezek a játékok nem annyira sikerülnek. Hanem az, hogy a kutyát nem érdekli. Nincs rá igény. Emlékezzetek vissza a 2000-res évekre. Mindenki tudta mi az az NFS. Minden fiú...de még a barátnőik is. És szerettük, imádtuk. Akkoriban az volt a sláger. Manapaság gyakorlatilag a Pubg, Cod, Lol stb.. elől van elrángatva az ember ...ránéz..majd fél óra múlva "hátessz*r" és megy vissza Pubg-zni. Többször is hallottam már, hogy pl. a Forza Horizon legújabb része már totál kimaxolta az ow arcade autókázás élményét... Ez a csúcs...és mégsem érdekelt annyi embert. Réteg játék lett belőle.

    *ez most ilyen félOFF elmélázás volt...

    Változnak az idők.. változunk mi is.

    Az biztos, hogy idén -mi kékek- igen jó évet zárhattunk. GOW, Pókember, Detroit... Le a kalappal. Ennél rosszabb évünk sose legyen.
    Jövőre meg várhatunk még pár igen ütős kis címet. Nem tudom, hogy mennyire járunk a generáció végén...de egy dolog miatt azért én még nagyon bizakodom... még pedig azért mert "az encore-ban mindig a legjobb számok vannak." ;)

    Ezzel a kis szösszenettel zárnám az idei évet. Akár mint témaindító is. :)

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák