-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
Szevasztok!
A minap egy szaki jóbarátom segítségével újrapasztáztam a PS4 pro-t és aki ért hozzá és már nem garis annak bátran javaslom.
Egyrészt a gyári paszta túl sok volt rajta és már az is kis túlzással porzott mikor takarítottam le róla, másrészt a vramokon és ramokon lévő kis hővezető lapkák sem patentra pontosan voltak a helyükön hanem kicsit elcsúszva.
Van ez a program, ezzel csináltam direkt egy kis előtte-utána mérést is, a Divisionnel konkrétan, mert az volt fent épp ami alatt nagyon hangos volt a gép. Nos, a pasztázás előtt 35-40 dB-t mértem kb egy óra játék után a pasztázás után viszont 25-30 között mozgott csak a mérő.
Szóval aki hangosnak tartja a pro-t, az nyugodtan vágjon bele. Jah és MX-4 lett felapplikálva, nem valami gagyi paszta.
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok vásároltunk egy Ps4 kamerát eddig a Just Dance-et nyomjuk rajta, azt szeretném kérdezni van e valami lista h milyen játékkal lehetne még játszani ?
-
törölt tag
válasz SoundBox #144105 üzenetére
Próbáltuk mi is kamerával, de nálunk a kamera nem látja a gyerekeket Sokaknak van evvel problémája, végigpróbáltam mindent amiket ajánlottak, de semmi nem segít (ahogy sokaknál sem).
Még arra a kevés dologra sem tudjuk használni, amiben egyáltalán működnie kéne. Csak a VR miatt van.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Gyerekek ezt a Surviving Mars-t napok óta nem tudom letenni.
Valami kegyetlenül addiktív. Életem első pre-ordere és úgy látszik nem bántam meg. Eszméletlenül jó cucc, de legalább ennyire nehéz is. Kell vagy 150-200 Sol-nak eltelnie mire stabilizálod a kolóniád. Addig folyton küzdelem az egész! Hol egy meteorit kapja telibe a fontosabb épületeket, vezetékeket vagy rakétáidat... Hol egy megkattant elme kezd lopni, ölni vagy öngyilkos lesz és emiatt kevesebb emberi utánpótlást kapunk a földről. Mondjuk ez utóbbi igaz minden rossz hírre.
A játék kegyetlenül büntet minden hibát. Pénzed, vagyis támogatásod alig van. Csak a rare metal-okat eladva tudsz szerezni még fundingot. Később ugyan lesz 2 research, ami ad valamennyi pénzt, de úgy is nagyon húzós tud lenni. Szóval challenging, na.Remélem kap egy csomó DLC-t, mert ezt nem akarom letenni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Kvelstadt #144110 üzenetére
Nem olyan mint a cities. Nekem az halál unalmas volt. Ez inkább egy rts colony sim rengeteg micro management-el. Változatos mert a research-eket mindig randomizálja és ugyan így tesz a "story"-val is. A Bloodborne-t tettem félre miatta.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy multi platform játék kap-e frissítést?
Pl pc-n jön hír, hogy elérhető update, pedig a játék nincs is meg csak követem
Sok játékot ezért nem veszek meg, mert nem tudom, hogy PS4-en is támogatják-e ugyan úgyMost egy játékot emelnék ki, a Long Darkot. Az meg van nekem steamen, de már régóta meg akarom venni konzolra is, de pc-n elég sok frissítést kap.
PS4-en nem lehet valahol látni az adott verziószámot, úgy hogy nincs meg a játék?
Köszi"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
Kvelstadt
veterán
válasz saelin #144114 üzenetére
Csak a store-os videót láttam és az alapján nekem is tetszik, de majd ránézek neten komolyabban.
Más
Én most a hellbladet játszottam végig újra (harmadjára) és még mindig kegyetlenjó hangulata van.
Nemrég írta itt valaki hogy nézett streamet de csak 10perc mászkálás volt benne.
Csak jelzem hogy olyan is van mikor meg legalább 10perc folyamatos harc, ami rohadtjó. Focussal méglátványosabb és a zene alatta meg mégtovább fokozza."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
30z.Samu
félisten
-
marilllyo
veterán
válasz Darksiders84 #144119 üzenetére
Enable hdmi link azt hiszem. Nálam tökéletesen működik. Ps bekapcsolja a tv-t és egyből arra a source-ra is vált.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
leslieke
Jómunkásember
Be lehet állítani, nekem automatikusan kapcsolja a tv-t a PS4.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Tegla80
addikt
Ezt kellene bekapcsolni hozza: "hdmi vezerles".
Sony® & PlayStation®
-
kiki22
senior tag
hasznald a tv (ARC) csatlakozojat es akkor meg a tvt is bekapcsolja neked .
-
Bogyi007
veterán
válasz #20844032 #144126 üzenetére
Én is inkább így használom. Tv bekapcs aztán a távirányítóval a Ps4-et is bekapcsolom.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
skul0
aktív tag
Sziasztok!
Most készülök megnézni egy használt Pro-t. 5 év garanciát állít a tulaj, ez gondolom akkor egy sufni garis darab lehet, de ebben az 5 évben benne lehet az egy év hivatalos gari is, és csak az azon felüli rész sufni?
Illetve kerestem itt fórumon de egyértelmű választ nem találtam arra, hogy hogy lehet a legegyszerűbben kideríteni, hogy egy gép bannolt-e? Töltessek le a tulajjal valami demó játékot és ha lejön akkor minden szuper? Sosem volt még konzolom, így ismeretlen területen tapogatózok.
-
MODERÁTOR
válasz Darksiders84 #144129 üzenetére
Akkor talán így jobban megtalálod.
Settings -> System -> Enable HDMI Device Link
Nehéz eltéveszteni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #20844032 #144133 üzenetére
Én meg leragasztottam a HDMI csatlakozón a CEC érintkezőjét, mert egyébként ha a PS is be van kapcsolva, akkor a másik eszközön nem működik (és ott a fontosabb). De Samsung TV-ken amúgy sem kell CEC a bemenet automatikus átváltásához, ha kell ha nem akkor is átkapcsol amint valami képet ad.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Bencus88 #144135 üzenetére
Aha, volt már róla szó.
God Of War PS4 Will Take 25-35 Hours To CompleteEgyébként prokxy hozzászólására is reagálva, nem lesz open world, viszont hagynak valamennyi teret a felfedezésnek is.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz SH4D0W2011 #144136 üzenetére
Az úgy teljesen jó, vagyis ilyesmire számítottam. Erre majd még rárak kicsit a platina.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Bencus88
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #144136 üzenetére
Na ez egész jó
-
prokxy
veterán
válasz Kendek #144132 üzenetére
Nekem nem kapcsolja be a TV-t a PS, ha rest módból megnyomom a bekapcs gombot. Pedig a HDMI link be van pipálva, a TV-n meg az Anynet+ ON.
Mit rontok el?(#144136) SH4D0W2011: ez a 25-35 óra nem rossz, első napos vétel!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-FLY->
őstag
ROTTR Geothermal Valley-nél nálatok is beesik az fps helyenként? P4P.
-
bandi0000
nagyúr
adott egy wireless stereo 2.0 sony fejes, amikor megvettem, akkor a az első állásnál a kapcsoló csak a hangot adta ki, de microfont kikpacsolta, és a 2. állásnál ment mindkettő, most meg mindkét állásba megy a hang is meg mic is, ez mitől lehet?
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
válasz bandi0000 #144146 üzenetére
Mindkét állásnál mennie kell mindkettőnek. Az 1-es állás az alap profil, a második pedig a user profil (amit feltöltesz a companion appal). Arra már nem emlékszem, hogy külön beállítást tárol-e a két üzemmód, ha igen, akkor szimplán az 1-es állásban ki volt kapcsolva a mikid (mármint a gombbal).
-
törölt tag
válasz Kendek #144145 üzenetére
A HDMI CEC széleskörű szabvány, amit nem a gyártók implementálnak, hanem maga a HDMI szabvány. Hogy a gyártó minek nevezi el az részletkérdés, de ilyen nincs, hogy ha nem sony bravia akkor nem működik. Ha a szabványon kívüli működést impelemntál a gyártó, az onnantól nem HDMI compliant.
-
CsonkaImo
addikt
Most értem a Last of Us Remastered végére. Kegyetlen jó volt.
Második részben Joel meg a kiscsaj között elég komoly konfliktus lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest