Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    Topikgazda

    Vélemény a Monster Hunter World-ről, miután megöltem mind a három szörnyet. Mielőtt belekezdek, szeretném leszögezni, hogy nem vagyok nagy MH-s, de az összes 3DS-re, illetve a PsP-re megjelent résszel játszottam.

    Szerintem a sorozat ezzel a résszel eljutott arra a szintre, amilyen mindig is akart lenni. Most nincs hátráltató gyenge hardver, vagy béna kezelhetőség. És ez valami kurvajó. Egyszerűen leírhatatlan, mennyivel jobb és élvezetesebb így játszani Monster Hunterrel. Az első videók alapján féltem a grafikától, elég ótvarul nézett ki. De most a Béta idejére egész szépen kicsinosították. Gyönyörű tájak és a környezet nagyon szép egységesen, valamint tele van élettel! Nem ez a legszebb játék, amivel Ps4-en játszottál, de a grafikára nem lesz panasz.

    Látszik, hogy sokkal befogadhatóbbá tették a játékot, telepakolták kényelmi funkciókkal, átláthatóbb az egész, engedékenyebb is a játék, valamint könnyebb, mint az elődök voltak. Ettől függetlenül van benne kihívás, és biztos vagyok benne, hogy ezeknél sokkal nehezebb szörnyekkel is lesz dolgunk. Alap Hunter gear szettel + az Evergreen Blade-del elsőre sikerült megölnöm a szörnyeket, ezt a fegyvertípust ajánlom a kezdőknek, nagyon hatásos és sokoldalú fegyver. A Béta ideje alatt kipróbálom mindegyik fegyvert, de már a videók alapján is láttam, hogy számomra ez lesz a befutó.

    A játék nem egy hack'n slash, gondolkodni is kell, mielőtt nekirontasz minden szörnynek, figyelni kell a környezeti lehetőségeket, csapdákat felállítani, elterelni a szörny figyelmét... Az előző részekhez képest sokkal folyékonyabb lett a játékmenet, jobban meg lehet lovagolni a szörnyeket, a szörny vs szörny elleni harcok is nagyon látványosak. Van benne pár bug, például szörny fele a sziklában van egy ideig, de semmi komollyal nem találkoztam.
    Így elsőre nagyjából ennyi, számomra biztos vétel lesz (csak sajna a vizsgáim miatt nem lesz erre időm, plusz a felhalmozott játékaimon is végig kéne rágnom magam először...). Na majd meglátom, lehet mégis pre-order lesz. A multis részét még nem próbáltam a játéknak, arról nem tudok még beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák