Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghard

    őstag

    válasz syIex #127961 üzenetére

    Én is nézelődtem a neten vásárlás előtt. Most, hogy aránylag normális számban (végre...) vannak exkluzívok ps4re, prot vegyek-e vagy simát. Nekem is elég a fullhd egyelőre, így a 4k nem érdekes. Textúrák ugyan élesebbek, de ez sem szembetűnő fullhd mellett. Grafika/effektek teljesen ugyan azok, egyedül Horizon zero dawn-nál láttam látványosabb eltérést, nagyon távoli fák a látóhatárban rondábbak voltak. Még arra gondoltam, hogy pro hátha gyorsabban tölti be a játékokat, de tesztek alapján ez is ugyan az.
    Szóval én inkább egy simát vettem és bele egy SSD-t. Amiket eddig próbáltam (GTS,LBP3,WoT) érezhetően gyorsabban töltenek. Eléggé utálok várni a töltésekre de így már elég használható a gép :B Nem mértem le, de GTSban a singleplayer versenyek kb fele addig töltenek csak mint a gyári merevlemezzel. Multinál sajna a többi lassú emberkét is meg kell várni, ott nincs előnye a dolognak. PS Store viszont nagyon fürge lett. Ha több dolgot nyomtam be letöltésre, nagyon darabos volt. Most viszont szinte szárnyal. Talán a gép is gyorsabban indul, de ez egyébként sem volt zavaróan lassú.
    PC-hez szerintem felesleges hasonlítani grafikai szinten, nem ezért vesszük a konzolt :U Azok a játékok amik vannak pc-re egyértelműen szebbek mint psen. De itt érdemes megjegyezni, hogy natív 4k-hoz egy darab GTX 1080 nem is elég. És csak ez az egy alkatrész drágább mint a ps4pro.

Új hozzászólás Aktív témák