Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz hun-man #3036 üzenetére

    Nekem az első kör nagyon jól ment (második selejtező), aztán a 2. 3. kör botrányos volt, a negyedik kör meg egy nevetséges kínszenvedés de 11. helyen végeztem. A negyedik körben 3 házból egyikben se volt fegyver, csak scope, utána találtam egy ump-t (az meg messzire nem valami jó) mindezek után nem találtam járművet, a legvégén kb 10% hp-val találtam egy motort és épp hogy beértem a körbe, be is vágtattam a közepébe lesz ami lesz alapon, aztán a földalatti bázison elbújtam, ott megöltem egy embert, majd cicuka lejött úgy a bázisra hogy nem hallottam, pedig olyan hangos volt a játék hogy a fejem szétment, és lelőtt. Összességében jó volt, csak annyira sunnyogósan játszanak az emberek hogy az valami hihetetlen, az első körben végig kocsikáztam a mapon és senki nem lőtt rám, nehogy felfedje magát. Ettől függetlenül top 10-ben szerettem volna végezni, ehhez képest épp hogy benne lettem a top 20-ban, 18. helyezéssel.

    Sajnos ez ilyen, ha nincs szerencséd és nem találsz jó cuccokat, hamar elvérezhetsz, az első körben mikor egyből találtam mindent, m416, scar, 8x scope, rögtön öltem is 7 embert.

    Na majd akkor következőre találkozunk ;]

    Amúgy most a következőben hogy leszünk 80-an, mikor az első meg a második forldulóból is csak 20 ember megy tovább? Elvesztettem már a fonalat, na mindegy majd gondolom küldenek emailt hogy kinek mikor kell menni.

    A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

Új hozzászólás Aktív témák