Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Nekem eddig toplistás játék, a legjobban elköltött 9.000 Ft-om játékok tekintetében, számomra hozza azt a játékélményt, amit 9.000 Ft-ért elvárok tőle. Soloban is, illetve barátokkal squadban egyaránt. Nagyon tetszik ez a tulajdonsága,hogyha leteszem másfél hétre, akkor nem kell utána éjszakákat beletolni,hogy utolérjem a többieket, akik x szinttel előrébb járnak.Ráadásul én még nem is próbáltam a custom game részét, ami a youtube-os videók alapján teljesen más dinamikát ad egy-egy meccsnek, ha jól vannak kitalálva a paraméterek.

    A sok fanyalgót és fikázót pedig arra buzdítanám,hogy vegyen meg előrendelői változatban egy soron következő Ubisoft címet, és várjuk a véleményét beta alatt, majd a játék kiadását követően.

    Mostanában nem léptem be Uplayre, és nem játszottam Rainbow Six Sieget, de emlékeim szerint pár hónapja még ott virított a ranked játékmódon a BETA logó, pedig az már egy jó ideje kiadásra került "végső" állapotában. Annak ellenére,hogy mekkora rohadt nagy hype volt amikor elindították az open bétát, hogy majd ők figyelnek a vásárlói visszajelzésekre... Na jah.

    Kifejezetten üdítő élmény a mai profitorientált világban tapasztalni néha olyan dolgokat is, amikor nem csak mondják,hogy majd figyelünk rátok, hanem tényleg meg is teszik. Szerintem semmi gond nincs ezzel a fejlesztői csapattal, és én speciel nem érzem úgy, hogy "átvertek" volna bárkit is.

    Aki eddig gondolkodott rajta,hogy megvegye a játékot, azokat arra buzdítanám, hogy ne sajnálják rá azt a pár ezer forintot, megéri.

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák