Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Nem tudom, ez igy ebben a formában nem életrevaló.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Ez a modern telefonok új anti - okos modellje.
Az ötlet jó.
Nagy merészség, hogy nincs rajta közösségi app.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Segal
veterán
Pedig hidd el van élet anélkül is. Nekem pl abszolut nem hiányzik hogy mások ezredik feltöltött képét nézegessem önmagukról vagy a gyerekeikről. (kutyájukról, ruháikról, kocsijukról, idén második nyaralásairól, hol és mit ettek, idézetek stb.) röviden f*szságaikról.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
dilajoska1
őstag
Hát szerintem bármilyen app telepíthető rá. Valószínű csak a Google keretrenszer fog hiányozni róla. Ahogy látom van saját appstore rajta.
[link]Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Nem vagyok fent én sem ilyen-olyan közösségi akármiken. Sok esetben iskola és érdeklődés is ott feneklett meg, hogy mail vagy telefon nincs - de fészbuk és társai ezerrel tolják.
A tartalom kívülről nem érhető el.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Segal
veterán
Mert ahhoz előbb regisztrálnom kéne
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
válasz
dilajoska1 #5 üzenetére
Rémisztő kicsit amit látok. Az is lehet, hogy ejropai nyelvet sem tud? Sailfish OS-t lehetne rátenni?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Örni
senior tag
Szóval ilyet megéri csinálni, de középkategóriás kompaktot meg nem... Ok!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
nobela
senior tag
És telefont miért nem csinálnak ekkora méretben?
A múltkor láttam valakinél egy első generációs iPhone SE-t, úgy irígyeltem érte
The problem with the world is that intelligent people are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.
-
Plug Life
aktív tag
A 2500-as akku a gyenge pont. 6 éve a Redmi 3S volt 5"-es képernyővel, és 4100mAh-s akku volt benne...
-
NemMo
őstag
Ez nagyon gagyi lett sajnos
-
Graphics
Jómunkásember
Végre valaki megcsinálta, ilyet keresek már mióta. (Qin 2 Pro is jónak ígérkezett anno)
Kompakt méret, viszonylag erős hardver. Remélem elérhető lesz valami nemzetközi variánsa is.
Ettől függetlenül lehet nézek egy régi kompakt modellt, és ráhajítok egy Ubuntu Touchot.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
domos
senior tag
Ez mióta "pici"? Az első generációs iPhone SE pl. pici, ez nagyon messze van attól.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
kakuk.tamas
addikt
“az alkalmazásboltban pedig kizárólag funkcionális alkalmazások érhetők el, így sem játékok, sem szórakoztató tartalmak, sem közösségi média appok nem kaptak helyet a kínálatban.”
Fogadjunk, hogy GMS licence, így saját áruháza van.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
PirosHello
senior tag
Egy másik oldal tech rovatában közzétették a készülék méreteit is: "A 118 grammos készülék 126,8x61,85x8,7 mm-es".
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
janeszgol
félisten
válasz
PirosHello #18 üzenetére
Ha 8.7 mm helyett lenne 10 mm a vastagsága (kisebb telefonnál nem baj, ha vaskosabb, mivel jobb a fogása, a tepsiknél meg pont fordítva, minél vékonyabb, annál könnyebben megfogható) és mondjuk 3000-3500 mah-s akksija.
De az ötlet tetszik, tetszene, de én, mint kompakt telefon rajongó (így ismernek itt) is beláttam, hogy a világ elment ezek mellett. Nézzétek meg a weboldalak elrendezését, de már az appok is kezdik ezt.
-
eszgabor
aktív tag
Minek ilyen erős hw, ha csak telefonálni lehet vele???
Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi által támogatott márka nem különösebben ismert, de a Qin 3 Ultra érdekes koncepciót képvisel. Plusz ritka, hogy egy 5 hüvelykes modell az ultra nevet viselje.
- Diablo IV
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Radeon RX 7600: nyolc giga elég lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- BMW topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone SE/Midnight/128GB/3 gen.(2022)
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Pro Space Gray 64GB K536
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple iPhone 8 Ezüst 64GB K535
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Gold Pro Max 64GB K532
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Samsung Galaxy S21 Ultra Ezüst 5G 256GB K531
- Samsung Galaxy A3 2016 4G kártyafüggetlen, készülék, ÚJ AKKUVAL! RITKA ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN!
- Apple MagSafe éjfekete bőrtok (eredeti, 14 Pro Maxhoz) 116 megtekintés
- Iphone 12 128gb fekete kártyafüggetlen
- ÚJ! CSAK KICSOMAGOLT! Samsung SM-A346B/DSN Galaxy A34 5G Dual Sim 128GB 6GB RAM Awesome Silver
- Huawei P9 lite 2/16GB dual sim karcmentes black
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs