Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- OpenWRT topic
- Synology NAS
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Vivaldi (böngésző)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows 11
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
owatana
csendes tag
válasz
TheBikerider #70 üzenetére
Megkérdezném, mi nem jött be a telefonnal kapcsolatban, hogy már el is passzoltad?
-
válasz
TheBikerider #37 üzenetére
Közben el is adtam...
de boldog közös 1 hetünk volt
-
janeszgol
félisten
Igen ez így volt. Aztán kiderült, hogy az S22 céges, nem a sajátja. Utána azt mondtam, hogy akkor vegye a Samsungot, mert az alma jó, de csak droidos mellé és nem helyett szerintem.
De mindegy is, akinek írtam ő megértette mit akartam mondani, mert a reakciójában azokat írta, amiket én feszegettem. Ő kapott választ.Büszke nem vagyok rá, mert ez csak egy eszköz. Te nézel bele társadalmi, személyiségjegyi okokat. Az, hogy miért vettem sima 16-ot ahhoz neked semmi közöd.
-
ddaydome
senior tag
válasz
aprokaroka87 #58 üzenetére
Janeszgol elmondta egy iphone és Samsung között vacilàlónak, hogy miért jobb neki az i16 pro.
Aztàn nagyon büszke arra, hogy vett egy sima i16, mert az milyen jó.... -
janeszgol
félisten
Addig csináljuk ezt, amíg nem tanultok meg olvasni. Mert itt vagy funkcionális analfabétizmusról vagy gonoszságról beszélünk. Az előbbiben tudok segíteni, az utóbbiban nem.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #58 üzenetére
Nem. Kérem a következő fórumozót.
-
aprokaroka87
nagyúr
Tehát most arról megy a vita hogy az Android milyen hz-en laggol?
😁 -
janeszgol
félisten
Amúgy meg kellene tanulnod neked is olvasni. Egy szóval nem írtam, hogy csak az almával elégedett. (Az ellenkezőjét írtam.) De látom neked se megy az olvasás. Sőt azt sem írtam egyszóval sem, hogy az alma nem lassulhat be.
4 ember, aki fórumozik úgy, hogy nem tud olvasni. Szép. És akkor csodálkozunk azon, hogy a lakosság minimum 20% diszfunkcionális analfabéta. Sőt ezekből egynek kimondottan markáns véleménye volt ebben a témában úgy, hogy mint látható ő is érintett.
-
janeszgol
félisten
Tény, hogy a telefon is elsősorban a CPU-t használja. Az pedig az almánál mindig jobb.
Köszi szépen. Tudod nekem tetszik, engem nem érdekel a 60 Hz. A lassú töltés már baj, de az a Samsungnál is baj. Ez nem jut el hozzád? Látszik, hogy csak személyeskedni jötték, mert biztos megbántottalak a múltban.
Jó lenne egy topik az ilyen háborús sérülteknek. -
ddaydome
senior tag
válasz
janeszgol #48 üzenetére
Ja csak Iphonenal lesz elégedett😁. Még szerencse, hogy nem a masik szempontjàból indultàl ki, hanem a sajàtodból. Miêrt ne lehetne valaki elégedett egy Androidos telefonnal 5 év múlva??
Amúgy akkor sincs tragédia, ha nincs biztonsági mentésed, nem àll meg a vilàg.
Az i16-hoz meg csak gratulálni tudok, hogy 300e felett veszel egy 60hzes telefont, csiga töltéssel. -
janeszgol
félisten
És te honnan tudod, hogy a fenti koma mindent szinkronizalt a felhoben? Ez egy.
Ketto. En nem adatvesztesrol beszeltem, hanem arrol, hogy mivel droidos teloja van, igy gondolom magambol kiindulva nem lesz elegedett utana csak egy iPhone-nal, es akkor vehet melle droidost is.
Csak tudni kene olvasni a nagy pofa helyett. -
MMMMMM
tag
válasz
janeszgol #35 üzenetére
"S22 az 3 éves. Mi lesz, ha megmakkan? Vagy 4-5 évesen már belassul annyira, hogy csereérett lesz,"
ezt a szoveget, neked soha nem volt csucskategorias androidod? Soha nem tapasztaltam "belassulást" v "megmakkulást" samsung v huaweinél 4 ev utan sem. Az irasod alapjan fogadnek h kb 10 evvel ezelott vettel egy also v kozepkategorias olcso androidot ami belassult aztan meguntad es vettel egy almat csucskategoriaban es azota csak az almara eskuszul.
-
tonnni7
tag
Nekem nincs (azt hiszem még sosem volt) magán telefonom, csak a céges évek óta érik bennem, hogy ez így nem jó tehát a céges marad még a cégnél leszek ha megadja magát kapok másikat. De az egész életem magánéletem benne van ezért kell magán. Cégesként mindig a legújabb S szériát kaptam sosem volt vele bajom, sokat használom sok programmal tényleg jól dolgozik. Tehát igazából nincs miért váltanom Androidról, de nyitott vagyok az új dolgokra ezért jött szóba a 16. Viszont éjszaka sok videót tesztet néztem ezek alapján jobb választásnak tűnik az S25 nem mellesleg kb 150 el olcsóbb. Volt már többször a kezemben iPhone de nem hosszú időre az biztos ha azt választom az eleje nehéz lesz.
-
Nekem speciel életem első előrendelése.
Mikor előrendeltem, már külföldi teszteket néztem róla. Rossz nem lehet, gondoltam. És nem az. Ha az lenne, visszaküldöm és visszaadják a pénzt. 14 nap elállási jog érvényes. Az S25U-nál 50 nap elállási jog érvényes.
Mi a probléma?
Nem.értem. -
joelke HU
senior tag
Fél éve hasonló cipőben jártam. Tartósan sosem használtam iOS-t, csak kipróbálás erejéig. Az utóbbi 10 évben csak Android. Mozgatta a fantáziámat.
Mostmár persze értem, hogy aki szereti, az miért teszi, de hazudnék ha azt mondanám, hogy a szívemhez nőtt. Pedig a 18-as iOS már kezesebb jószág, mint az elődei, de még hat hónap után is néha olyan konfortos számomra, mint kabátban zuhanyozni.
Áldom az eszem, hogy egy relatíve olcsó modellt vettem le a polcról. Ha csak másod telefont keresel, akkor szerintem te se azonnal a legfrissebb és legdrágább iPhone-t válaszd. Szerencsére itt a több éves modellek is hozzák a jó teljesítményt.
Tesztelni a rendszert bőven lehet olyanon is, ami itt az aprón már 100 körül beszerezhető használtan. -
janeszgol
félisten
Négd, nekem van iPhone 16-om is. Magát a készüléket szeretem, de az iOS droid után megszokást igényel. Pedig anno az elsők között voltam alma tulaj hazánkban, 2009-ben iPod Touch 1G, aztán 2G, 3G, majd 4G 2011-ben.
Én a sima S25-öt azért mondanám, hogy hagyd ki, mert az S22-höz képest nem sok izgalom lesz benne. De azt is vedd figyelembe, hogy az S22 az 3 éves. Mi lesz, ha megmakkan? Vagy 4-5 évesen már belassul annyira, hogy csereérett lesz, mert egy jó középkategóriás élményt hoz, de a felsőkategóriásat már nem hozza? És ha ezek mellé jön az, hogy mindenképpen androidos jó teló is kell, akkor beljebb leszel az S25-tel, mert különben az iPhone mellé vehetsz egy S26-ot majd vagy S27-et.
Az iPhone 16 erős, jó teló. A 16 Pro szintén. Ha a tárcád engedi, akkor 16 Pro legyen a zoom kamera és a 120hz miatt.
-
tonnni7
tag
Sziasztok!
Sokat olvastam teszteket, videókat néztem de mégsem tudom melyik lenne a jó választás.Kb 2 éve S22 készüléket használok minden probléma nélkül. Most ott tartok, hogy S25 vagy Iphone 16 lesz az új 2. teló S22 marad, sosem volt még Apple készülékem, lehet itt lenne az idő megpróbálni. Sok olvasás sem feltétlen jó, mert mindig jön új infó ami összezavar sokkal jobbakat írnak S25-el kapcsolatban mint a iPhone 16, de ha mégis alma akkor esetleg jobb e a 16 Pro. Tudom, hogy ez így katyvasz és így nehéz is segíteni, de hátha valaki járt hasonló cipőben. Ma voltam bent a boltban nem tudtam dönteni, így holnap 9 re megyek addig jó lenne dönteni. Amitől picit félek, sosem volt Ios-em, első körben nem tudom hogy kell átköltözni Ios-re na de a google a barátom. Bárki tud segíteni azt köszönettel venném -
Lala6
őstag
Én a szerencsések közé tartozok, mert viszonylag gyorsan megérkezett a legkisebb S25, 256GB, ködös ezüst színben.
Megérte előrendelni, hiszen jó kedvezmények voltak, dupla tárhely, ajándék smart tag, beváltható pontok... és a kuponokkal egy picit jobb lett az ár is, igaz ajándék töltőfejet nem küldtek.
1-2 hónapon belül még olcsóbb lesz a készülék, sajnos a Samsung telefonok nem nagyon tattják az árukat.Viszont maga a telefon nagyon jó, imádom a gyorsaságát, gördülékenységét, egyedül a kamera nem tetszik benne, ugyanolyan, mint a korábbi modelleknél volt, ugyanazokkal a hibákkal.
-
*RLaci*
addikt
válasz
bitblueduck #25 üzenetére
Dehogynem, sőt az S25ökre most 50 nap elállási idő van a Samsungnál. Annak aki elő rendelte.
-
reizerhun
csendes tag
Annó én is így jártam az S22-vel.A rajthoz képest 1 héttel később sem érkezett meg a készülék. Felhívtam a Samsungot, hogy innentől nem tartok igényt a készülékre, adják vissza a pénzt. Kitöltöttem az elállási nyilatkozatot kb délután 1-kor, kicsit később felhívtak hogy ha holnap kihozza a futár a telefont, akkor is tartom-e az elállást a vásárlástól, mondom akkor nem. Másnap reggel 8-kor kezemben volt a telefon...
-
-
prolad
addikt
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Az Fold tulajként pont nem izgat
Nem konkurenciája a kettő egymásnak.
Persze értem mit mondasz, de ez nem fér bele, ha már Applet játszanak, akkor hozzák az ottani SW rollout szintet. Mert ha tényleg iluen a hozzáállás, akkorra minek vegyek S25-t, ha egy év mulva az S26 miatt várhatok hónapokat. Akkor tessék kihozni az új modellt már október-novemberben, mint a kínaiak tették. -
prolad
addikt
Nevetséges, mennyit ülnek ezen a frissítésen. Android 14 mint utolsó rendszerszintű frissítés már december elején kint volt, ahhoz képest ez már 2 hónap plusz. Felthetném a bétát és nem lesz kevésbé használható a telefon One UI 6.1.1-en, de ha már mindent a SW supportra tesz fel a Samsung, akkor ennek megfelelően adják is ki az updateket.
-
janeszgol
félisten
Tudtam, hogy direkt vissza lett fogva az A15, hogy ezzel adják el az S25 szériát.
Sok előrendelő még mindig vár a telóra, holott a hivatalos megjelenési dátumot elértük.
Prémium gyártó. AI. Éjáj. Ezen az éjáj sem tud segíteni majd. -
ace05
senior tag
Sokáig gondolkoztam az s25 ultránál, de inkább úgy döntöttem maradok az s22 ultrámnál. Toll bt kiherélése nekem nem jött be. Én pont használtam. Meg ebből az egész megjelenésből az jön le nekem, hogy jövőre több lesz az s26 széria mint egy olcsó cashgrab upgrade.
-
owatana
csendes tag
Előrendeltem. Ráadásul ki is fizettem. Telefon még sehol. Idéznék a Samsung weblapjáról:
"Mit jelent az előrendelés?
Egyes termékekre előrendelést adhatsz le a Samsung webáruházban, hogy az elsők között kaphasd kézhez és próbálhasd ki legújabb termékeinket."
Konkrétan többen már a telefonnal a kezükben szaladgálnak, akik nem is rendelték elő. Soha nem rendelek elő többet semmit. Mire megkapom, már tele lesz a piac 2 hetes - 1 hónapos "csak kipróbálva volt" telefonokkal, ami az árat is lejjebb viszi majd, addig a Samsung köszöni a zsét, használja.
Ne legyetek olyanok, mint én. Legyetek okosak. -
SzaSza0909
csendes tag
Ma jelent meg?
Legalább 3 napja már ki volt rakva egy S25 egy Auchan-ban, lehetett nyomkodni is (Android 15, 2024. december 1 patch level volt rajta). -
válasz
MarciKING24 #6 üzenetére
Előrendelések alatt vannak a legjobb kedvezmények. 1TB S25U volt kb 400k Ft ingyen tag-gel és Doktor24 szűrő csomaggal. Most is kapható, csak éppen jóval drágábban.
-
manokaki
addikt
válasz
MarciKING24 #6 üzenetére
Az lehet , de az árazás nem ugyanaz ,ha a kuponokat beváltod ....
-
MarciKING24
tag
Mindig mosolygok az előrendelésen. Telekomhoz a megjelenés leges legelső napján aki besétált, el is tudta vinni
-
kcsa
veterán
Ami pedig az előrendelésnél történik az egy röhej, remélem megfelelően magas pozícióban ülő is olvassa.
Nem hogy az eredetileg a megrendelésnél szereplő "előfordulhat hogy hamarabb kerül szállításra" kitétel nem teljesült, hanem a hivatalos forgalmazási dátumra sem kapta meg az előrendelők egy jelentős része. Gratulálok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez a One UI 7 hivatalos startja is, a frissítéssel viszont még vár a Samsung.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest