Új hozzászólás Aktív témák

  • JimBeam00

    csendes tag

    válasz Mágus2 #97032 üzenetére

    Persze, abszolút igazad van!!! :D

    Ezt próbáltam én is kihozni az egészből... :D Gondolkodtam hogy maszek vagy hivatalos márkaszervíz, gondoltam egy jó maszek mert ott talán még olcsóbb is azon túl, hogy nem 12 1 tucatként kezelik a kocsit és talán bele is ill. azt rakják bele amit vettem hozzá... :)

    Ebbe a szervízbe/maszekhoz (maszek=nem hivatalos márkaszervíz nálam, csak hogy ne keveredjünk... :)) vinném (ahonnan most várom az ajánlatot), mert mint említettem unokatestvérem az alkatrészbeszerző.

    Meséltem neki, hogy van egy szerelő akiről jókat hallottam és hogy hozzá vinném a kocsit. Gondoltam viszem neki a cuccokat amiket összeír és csak a szervízdíjat fizetem. Unokatestvérem pedig jogosan felhívta a figyelmemet, hogy még ebben az esetben is csak akkor lehetek biztos benne, hogy azokat a cuccokat bele is teszi amiket megvettem, ha ott vagyok. Mondom ez igaz... erre ajánlotta (jó salesesként :D ) magukat...

    És most itt tartunk, hogy egy állapotfelmérés után a lánccsörgés miatt komplett vezérléscserére (ill. pár szimering, motortartó bak, olaj,olajszűrő, levegő-pollenszűrő, váltóolaj) kapom holnap az árajánlatot ami kb. 300k + szervízköltség előrevetítve.

    Tisztavíz: korábban, hivatalos márkaszervízben írták be még az előző tulajnál a lánccserét a szervízkönyvbe, azóta én még nem vittem sehova, most vinném a "megbízható" maszekhoz... ha érted... :D

    "Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja."

Új hozzászólás Aktív témák