Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    2000/10 A4 B5
    A új fejegység beszerelése után tapasztaltam, hogy nem lett jobb a rádió vétele. Külső antenna nincs. Meglepetés erejével hatott, amikor megtudtam, hogy a hátsó ablak fűtőszálaiból a felső három (el is különül) szolgál a rádió vételre. A rádió vétele kb. pocsék.
    Nem volt még tél mióta nálam van, így azt sem tudom megmondani, működnek-e a fűtőszálak, nem tudom attól függ-e a vétel erőssége. Van multiméter itthon, valahogy kiderítem, hogy tudom lemérni, hogy működnek-e egyáltalán.

    Az új fejegység beszerelése után a hátsó hangszórók természetesen nem működnek. Beszereléskor a Mester monta, hogy maga is meglepődött, hogy a gyári rádió csatlakozói egy az egyben jók voltak az újhoz is, pedig már készült újrakötni, megvettem hozzá az új ISO csatit is.
    Valószínű külön érpárt kell húzni a hátsó hangszórókhz, kihagyva így a körből a gyári erőlködőt. Szőnyeget fel lehet szedni úgy, hogy vissza is lehessen rakni rendesen? :)
    A mostani (gyári) hagszórókat ha már hozzányúlok ki szeretném cserélni újakra. Ha valaki túl van már egy ilyen műtéten, megköszönném, ha megosztaná a tapasztalatait arra nézvén, hogy milyen adapter kell az aftermarket hangszórókhoz, hogy a gyáriak helyére be lehessen szerelni (elől az ajtókban és hátul a "kalaptartóban". Előre is köszi :R

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák