Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Üdv,
    Egy A4 B7-es kérdésem lenne. A kocsi német import, örököltük, chorus rádió van benne, [link] (itt chorus II+ a neve) és az érdekelne, hogy létezik-e, hogy csak első hangszóról működnek a kocsiban? Tone-nál v minél csak jobb-bal eltérést tudok állítani, első hátsót nem. A hátsó ajtókat vizsgálva nemcsak a hangszórók helyei, de maguk a hangszórok is be vannak szerelve talán. (a magasak fénynél láthatóan csillognak a rács mögött) lehet-h csak nincs bekábelezve? úgy tudom az 1-el komolyabb hifi ezekbe a kocsikba a concert, de a linkelt leírás szerint az az mp3-al tud csak többet.
    Ez egy olyan apró meglepetés az autóban, mint a fedélzeti computer hiánya, Apósom hozatta be anno 2007-ben, fél éves korában, gondolom kint is egy idősebb úré lehetett, mert 2.0 Tdi (103 kw) nem quattro, de tolatóradar ülésfűtés van benne, tehát nem alul felszerelt példány, mégis ennek a két dolognak a hiánya computer (ami pill és átlag fogyasztást, meg hasonlókat mutatna, kapcsoló elvileg az ablaktörlő végén lenne) és hátsó zene érthetetlen számomra egy ilyen kocsiban, Apósom észre se vette ezeket valószínűleg, egyedül használta leginkább, és nem volt szegény egy nagy gombnyomkodós amúgy sem.

    A kérdés pedig a hosszú bev. után: milyen összegért lehetne bele hátra zenét varázsolni? Elég vajon csak bekábelezni (ha tényleg van benne hangszóró hátul ah. látom) v ha be is van kábelezve akkor csak rákötni a fejre, vagy új fejegység kell? Gyerekeinknek fontos lenne, hogy szóljon hátul, nekünk meg, hogy ne ordítson ennek eléréséért elől.... Akinek van ilyen kocsija, az mit rendelt anno hozzá, hogy hátul is szóljon?

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák