Új hozzászólás Aktív témák

  • rob210

    nagyúr

    válasz Octi #25019 üzenetére

    Nem akartam ebbe a cikkbe belefolyni és kommentelni, de alapvetően most már annyi vélemény összegyűlt, hogy a sajátomat is kifejthetem.

    Az én véleményem ugyanis részben szinte mindegyikőtök véleményéből csippent egy kicsit de a fő irány az nem ez.
    Alapvetően a Magyar fejekkel van a baj.
    Mindegy az, hogy motoros, vagy autós, lehet az gyalogos és biciklista is.
    A fejek azok amik nincsenek rendbe rakva.

    Az alapvető hiba, hogy Magyarországon mindenki sértett és mindenki bosszúra szomjazik, csak azt nem tudom, hogy ezt miért mindenki az utakon akarja levezetni, ott akarja megmutatni, mekkora tökös csávó/csaj.

    A tolerancia mint olyan Magyarországon kiirtott szó, és nem véletlen írom a kiirtottat.
    Módszeresen sok sok év alatt érték el, hogy ebben a nemzetben semmilyen összetartás tolerancia, empátia ne legyen, mindenki csak magának kaparjon és könyörtelenül taposson át mindenki a másikon.

    Ez úgy látszik nem csak kis hazánkban létező probléma mint azt a videó is bizonyítja.

    Ami pedig a hatóságot érinti arról is megvan a véleményem, mert lehet ha nem folyamatosan a pénzek beszedésére figyelnének, hanem néha egy kis közlekedés rendészettel is foglalkoznának akkor azért az ilyen földtől elrugaszkodott hülyék is jobban meggondolnák, mit mikor csinálnak, és hol.

    Eléggé máshogy látom én ezt a világot, mint ahogy alakul, de sajnos én csak egy csepp vagyok a tengerben.
    Szálltam már ki én is a kocsimból ordítva, hogy mit csinálsz te vadbarom, de megütni szétverni a másik kocsiját sose akartam, tettem meg.

    Ezek a kirohanások is csak olyankor jönnek elő amikor bent ül hátul a gyerek valami okos milliomos csemete meg akkor akarja épp megmutatni apucitól kapott kocsijával milyen gyorsan tud megdögleni, a következő kanyarban.

    Bocsánat a hosszú hozzászólásért de azt hiszem ha elolvassátok és magatokba néztek egy kicsit mindenki magára ismer illetve elismer, hogy sokszor volt már olyan helyzetben ahol neki is toleránsabbnak kellett volna lennie.

    :R

    Renault power

Új hozzászólás Aktív témák