Hirdetés

  • Yaye

    őstag

    Én egy régi barátommal játszottam rengeteget régen. Nem voltunk valami tehetségesek. :B Jobb napokon volt rá mérhető sansz hogy a kívánt szektort eltaláljuk, de egy szándékos dupla vagy tripla elég komoly lokális sikernek számított :DDD Ennek megfelelően -mivel a nyilankénti átlag eléggé közelítette a statisztikai 10-es közepet- nem sok értelme volt többszáz pontról indulni, csak a végjátékra koncentráltunk, 101 pontról. A játék neve hivatalosan: ''Ein hundert und egyoá punkten missing to go'' :DDD

    Mi egy Harrows fűtáblát nyúztunk, pár szet szintén harrows nyíllal. Tényleg érdemes venni rendes táblát, egyáltalán nem túl drága, nagyon sokáig jó, és össze sem lehet hasonlítani a papírtekercselt táblákkal (olyan is volt előtte, de szanaszéjjel dobáltuk).
    A falat annyira gyakran nem találtuk el, később pedig egy régi Lingel szekrény ajtajából készítettünk echte Lingel logós táblaszekrénykét, de a drótokról meglepően gyakran visszapattannak a nyilak, és a földön sokszor csúnyán kicsorbították a hegyüket (és a burkolólapot is :D), inkábba tábla előtti talajt kellett valamivel védeni.