Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jameshun02
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van otthon egy szerverem, amin vagy egy pfsense és azt eltudom érni OpenVPN-en keresztül, munkában vagy bárhonnan. De viszont amikor fent vagyok Pesten albérletben az ottani hálózatról nem bírom elérni sehogy. Annyi, hogy a pesti net digi és NAT mögött van, de szerintem ennek nem kéne befolyásolni azt, hogy az otthoni szervert elérjem, mert a mobil hálózaton is elérem simán. A pesti router egy Asus AC66u b1.
Előre is köszönöm a választ! -
jameshun02
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy szerver azon fut a pfsense és ebből jön ki külön hálózatokon a proxmox, lan, wifi(unifi ap) a wifi vlan tagelve van külön az 2.5ghz és az 5ghz. Proxmoxon fut egy Hassio ezen van a Homekit átjáró. Iphone-ról próbálom eléri a Hassio-n levő homekit-et, de nem sikerül valamiért.. Utána kerestem és a Vlan tag miatt nem lehet. Írták, hogy az Avahi elméletileg megoldja, de nem sikerült azzal se megoldani a problémát. Valakinek van valami ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget! -
jameshun02
csendes tag
Sziasztok, megint falnak ütköztem..
Most olyan problémám van, hogy van egy médiaszerver azon DLNA megosztás megy, viszont ezt szeretném látni a másik ip kiosztáson is. Ehhez keresem a beállítást, de sehol nem találok róla rendesen infót. -
jameshun02
csendes tag
válasz
Véreshurka #431 üzenetére
Bakker erre nem is gondoltam, meg is csináltam gyorsan. Köszönöm a segítséget!
-
jameshun02
csendes tag
válasz
Véreshurka #429 üzenetére
Sikerült újracsatlakozni, de viszont mikor újra csatlakozik, mindig más ip címet kap a szolgáltatótól. Az asus routernél mindig fix volt az ip cím és így az OpenVPN nem tud csatlakozni.
-
jameshun02
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a pfsense eldobja a pppoe kapcsolatot pár másodperc után. A szolgáltató a Digi, proxmox-on fut virtuálisan pfsense. Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Windows XP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkeztek a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első képei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA® driverek topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.01.22. Apple jótállás
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600 / RX 6700 XT / RX 6800 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Cisco ME 3400EG-2CS-A Switch
- iPhone 13 Pro 512GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/4129
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest