Hirdetés
- Windows 10
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Az SAP lett Európa legnagyobb cége
- Vallásorientált tech céghez csatlakozott az Intelt korábban vezető Pat Gelsinger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux haladóknak
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csinturi
tag
Az egész így néz ki: szerveren van a proxmox alatta fut 3 vm, köztük a pfsense, kliens egy windowsos kis gép. Thome router dhpcben, pfsense pppoe-ban. Ha a kis gépet kötöm össze a thome-os routerrel, akkor elérem a proxmox felületét, a vm-eket, kivéve a pfsensét.
Net van a kliensen.
Ha a klienset kötöm össze a szerverrel, akkor a proxmoxot nem érem el, se a vm-eket, csak a pfsensét.
Net van a klienesen.
Biztos valami bagatel dolgot nem csinálok meg, vagy csinálok amit nem kéne. a cél az, hogy a klienset összekötöm a szerverrel, akkor elérjem a proxmoxot. -
csinturi
tag
Üdv!
Alaplamon 4db lan port található. Pfsense pppoe módban, 1 wan, 3 lan. A 3 lan-ból ezerrel jön a net. Az egyikre rákötöttem egy régebbi routert, hogy wifi is legyen . Az is ok.
A problémám, nem érem el a proxmox felületét, és a rajta lávő virtuális gépeket sem. Előzőleg a szolgáltatói routerem volt pppoe módban, és úgy konfiguráltam a proxmoxot. Aztán áttettem
dhcp-be, a pfsensét ppp-be. Net ok, vm nem ok. Mit kellene állítanom a pfsensében, hogy visszakapjam a vm-eket? -
csinturi
tag
Köszönöm.
-
csinturi
tag
Üdv!
Openvpn-t használok pfsense alatt. Távolról csak úgy tudok csatlakozni, hogy a portot (1194) kinyitom a routeren. Port nyitás nélkül egyáltalán nem lehet csatlakozni távolról?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest