Hirdetés
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Hálózati / IP kamera
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Belehúz a robottaxizásba a Waymo, és egyre biztonságosabb
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen routert?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nem tudom mit néztél, de a legolcsóbb Lite AP is 866-ot tud 5 GHz-en (a 450 egyébként is tipikusan 2.4 GHz-es érték), a Pro tud 1300-at.
Az ára nagyjából Mikrotik szinten van: ezek nem otthoni hanem kisvállalati használatra vannak tervezve, ennek megfelelő stabilitással és terméktámogatással (össze lehet hasonlítani, hogy random Asus routerrel (ha már úgyis az a sláger itt) szemben, milyen gyakran és meddig jönnek frissítések rá...).
Nekem az tetszik benne, hogy egyben menedzselhető egy teljes termékvonal (Unifi): így a router, switch és AP is). -
Véreshurka
senior tag
Amikkel eddig összefutottam ezzel kapcsolatban:
- 10-ből 9-en azt állítják, hogy iszonyat stabilak,
- több klienst is beton stabilan kiszolgál, és itt nem az otthoni 20+ eszközre gondolok, hanem akár több 100-ra, persze több AP között elosztva őket,
- ugye nem mindegy melyik modellt nézted, pl. az UAP HD-t 1733 Mbps-el reklámozzák
- seamless roaming-ot is tud (mesh) ha több AP van a hálózaton.Hirtelen ennyi. Ha az USG-ket nem is, de az AP-jukat mindenki nagyon dícséri. Nálam "csak" egy switch van, de azon kívül, hogy meg kellett tanulni használni és meg is szenvedtem vele, egyelőre jól teszi dolgát 16/24 ráakasztott eszközzel.
Szerk.
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy egyébként rohadt jó csicsás a kontroller felszíne, csak ne változtatnák állandóan a menüket.
-
Véreshurka
senior tag
Köszi!
Ezt jó tudni. Az androidok nálam nagyon le vannak maradva: teló még 6-ossal megy (Oneplus One), tablet már hetessel (samsung régebbi típus)
De lassan csere lesz legalább telefon terén, ott meg már tuti csak 10-essel szereltet fogok kapni, és jó felkészülni.
Egyébként örülök, hogy válasz nélkül belevágtál és sikerült, legalább bővül a kis csapatunk, és remélhetőleg sok jóságot hallhatunk majd tőled is
-
inf3rno
nagyúr
Hát azt mondják aki igazán ért hozzá az FreeBSD-ről (esetleg OpenBSD-ről?) indul, aztán abban alkot valami jobbat, mint a pfsense. Most így közel nulláról én sem állnék neki, messze nem az én szintem. Egyedül annyiból érdekes, hogy a FreeBSD nem támogatja a rá épülő operációs rendszereket, tehát ha fórumban kérdek valami pfsense vagy GhostBSD specifikusat, akkor elhajtanak a francba, hogy az más OS. Nem tudom ezeknek milyen a supportja. A GhostBSD-t mindjárt kipróbálom egy laptopon kíváncsiságból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I9 12900KF - Gari 2027.01.03. - ig - Eladó!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest