Hirdetés
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vegyünk európait: technológiai függetlenséget követel az Airbus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Brave
- Synology NAS
- Spotify
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Szia. Megnéztem tegnap, csak már írni nem volt erőm. Érdekes módon a torrent nálam is futott tovább. A ping akkor ment tovább, ha ping közben alkalmaztam a tűzfal szabályt, ha másik ping-et indítottam ott már nem ment, illetve ha leállítottam a pinget majd újraindítottam akkor sem ment tovább. Weboldalak nem jöttek be, egyedül az ahonnan a torrentet töltöttem, gondolom cache-ből(?) mehetett még. Most hirtelen nem tudok másra gondolni mint, hogy a már meglévő, azaz az established kapcsolatokat (Diagnostic >> States menüpont) nem bontja a tűzfal. Hátha jár erre valaki aki jobban képben van ezzel kapcsolatban és jobb magyarázatot tud adni. De most már ez engem is érdekel, majd még próbálkozom utánajárással külföldi fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- EliteBook x360 1030 G2 13.3" FHD IPS érintő i5-7300U 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- RYZEN5 3600+32GB RAM+RX5700XT+GARANCIA (CSERE IS)
- Nintendo Switch V2 üvegfóliával, hordozó tokkal nagyon szép állapotban
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest