Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Eddig nálam tiltva volt a routerben az IPv6 használata. Csak kíváncsiságból (mivel igazából nem érzem hiányát), bekonfigoltam én is. Sokáig tartott a végigvarrás, de ahogy tobi'' kolléga is írta, működik. Hogy hosszabb távon milyen lesz, nem tudom, lehet, hogy észre sem veszem a gyakorlatban, ha hibás a konfig.
A test-ipv6.com 10/10 teszteredményt adott, az ipv6-test.com 18/20-at. Ez utóbbi a szűrt ICMPv6 miatt problémázik.szerk:
OPNsense-t használok. Szerentem nincs jelentős különbség a pfSense-hez képest. Esetleg annyi, nálam a friss verzióban, alapértelmezetten nincs lehetőség a RA kézi b@sztatására. De ahogy nézem, nincs is rá szükség.
Egy Technicolor FGA2235 van nálam a Telekom részéről, 1000/1000 netelőfizetéssel. Jelenleg két PPPoE session él, persze külön alhálózattal. A HGW-ben semmilyen IPv6-ra vonatkozó extra beállítást, vagy tiltást nem végeztem. -
tobi''
tag
Nem foglalkoztam vele eddig, de ránéztem neked OPNsense alatt, [link] ezt a leírást követtem, prefix size /56 raktam, majd RA alatt “unmanaged” (mással nem próbáltam), dns szervernek beírtam 2001:4c48:1::1 (nem teszteltem nélküle, ezt beraktam egyébként a System/Settings/General alatt is). Illetve Firewall Lan Rules engedni kell az IPv6-ot.
Wifin át tesztelve adja iOS és gugli eszközön is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest