-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz #TOTTI #15759 üzenetére
semmi, ábszolút semmi csak már ezek a különféle utaló szavak rájuk.... nem sértés a cigány szó
(#15761) tsigalko87: erröl eszembe jut egy benzinkutas sztori, csak hallottam: odaáll a fekete S-Klasse, és szol a kutasnak a "tulaj" kétezerér ecsém
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
GTheo
tag
Ma Sörház Babits Szalagavató buli:
Odaérek fél1re, jó a buli, 1kor elment az áram, nem volt zene, 2ig vártam, nem lett áram, haza is jöttem. Végre egy jó buli volt, erre kb tartott fél óráig. -
Macka
veterán
Nokia BH-500 bluetoth headset. Doboz, minden cakpak megvan. Igény esetén Sennheiser CX-300 fülessel. Ára csak 7végén 6K!
[ Szerkesztve ]
-
4sal3
aktív tag
senkit nem hoz lázba a ke970em?
-
mark75
senior tag
Elegáns kinézet és olcsón.
Független LG kg320s telo(részben fém burkolat),szép állapotban,minden gyári tartozékkal.
(Doboz,papírok,töltő,bőrtok,cd,usb kábel,sztereó füles)
Fix 9000ft. -
Macka
veterán
Arctic Cooling Accelero S1 rev2-t keresek!
-
Gergi
senior tag
Jah, hát az az este egy vicc volt. Mi is vártunk kb 1 órát aztán a ruhatárnál nyomorogtunk... Haver mondta, hogy 2 csaj bunyózott is egyett a kabátokért. Mi is megpattantunk hamar de előtte szerettük volna visszakérni a belépőjegy árát, de azt mondták h mivel visszajött az áram nem adnak semmit vissza és menjünk le bulizni, persze akkor már a fele társaság ellépett haza. Azért bevasaltunk a jegyszedő srácon 1-1 ingyen belépőt. Ő mondjuk normálisan állt a dolgokhoz és próbált vmi megoldást találni...
3-kor már otthon szunyáltam...[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Eladó MSI 7900 GTO 512 megás PCI-E-s videókarim. A kártya 2009.10.14.-ig garanciális Gianni-nál. Nem volt húzva, tökéletes állapotban, dobozában, minden tartozékkal és lemezzel. Nem szeretném postán feladni, ezért érdeklődöm először itt. Árajánlatokkal lehet bombázni priviben. Természetesen komolytalan összegeket ha lehet ne ajánljatok érte. Csak kp érdekel.
-
valentinho
senior tag
Fekete PSP Slim, Sony Ericson W810i gazdit keres!Érdeklődj pü-ben.
http://soundcloud.com/tinnyo
-
-
valentinho
senior tag
-
-
mark75
senior tag
válasz valentinho #15781 üzenetére
Mennyi a w810i
-
stuntmanmike
tag
DigiTV-s netje van valakinek? Mennyire megbízhatóak? Most UPC-m van, de kicsit drágállom az 7500 Ft-ot a 10 Mbites vonalért
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz stuntmanmike #15784 üzenetére
Lassan 1 hónapja kötötték nálunk rózsadombon, semmi problémám nincs vele, sávszélesség mindig megvan, pingem sosem magas.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
ha3fis
tag
15-17k körül tudtok valami "bika" konfigot? (no AMD!!! ) Privibe, köszi.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz stuntmanmike #15784 üzenetére
Nekem lassan 3 hónapja van, ping jobb mint a UPC, a feltöltés mindig a maximum felett van, álltalában a 10-es helyett 15, de vanhogy 20-as.
Letöltés is megvan, annyi volt hogy engem egy ideig elég sűrűn ledobált/újrakapcsolt, de betelóztam, kicserélték a lépcsőházban a switch-et, és azóta faja.
No szakadás.
Mindez 2500-ft ért meg vicc..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
nesa
veterán
Sokak szerint nemjo a tank aljarol szivatni a benzit ,en 99%-ba mindig telecsapatom a tankot de nekem havi atlagba 110-130L benya kell.
Igy kell Tv javitani
-
stuntmanmike
tag
válasz CPT.Pirk #15785 üzenetére
[OFF]Hát akkor szerintem váltani fogok, minél hamarabb. Már csak az a kérdés hogy itt a Búza tére környékén mikor lesz elérhető. A kábeleket már Augusztus környékén behúzták de azóta semmi változás nem történt.
[/OFF]Eladó cumók:
Samsung 710N 17" TFT monitor. Hibátlanul működik, csak beszereztem egy nagyobbat ezért eladóvá vált. Irányára: 23.000 Ft
Canon IP5200 tintasugaras nyomtató. Keveset használt, hibátlan, 2 parton üres, a többi nagyjából félig van. Irányára: 20.000 Ft
-
nesa
veterán
válasz Hobli1988 #15795 üzenetére
Enmeg 8,5L ilyen idobe hogy a fene enne meg, a gond az hogy 15km amit megyek bese melegszik az osszes kipufogo dobom csumara televan vizzel hatalmas gozfelhovel megyek ha nyomok 1 nagyobb gazt literszam frocsog ki a viz miutan felolvadt....
Kene furnom kis lyukakat minden dobra . -
válasz Hobli1988 #15786 üzenetére
Uff, 2000 körüli összegből én is eljárok 1-2 hétig... Csak én nagyon kevset autózok, gyak. csak melóba. Amikor hazamegyünk akkor megy csak hosszabb úton a gépezet.
A fogyi nekem is 6-7 liyti között, csak a csomagtartóba fér kicsit több mint a Tigrába Gonosz vagyokAmúgy nekem sem melegszik be így városban
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest