Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    Ez egyre rejtélyesebb. Most végigpróbáltam mind a 4 kamerán egyesével, hogy egyszerre csak egyet, de azt párhuzamosan négyszer nyitom meg UDP-n, négy külön ffmpeg folyamattal. Így jól működik (elvétve jelez néhány packet loss-t, de használható mind a négy videófile, egyiken sem észlelhető számottevő képhiba).
    :F
    Ugyan az az egy kamera (bármelyik) négyszer sima UDP-vel (nem multicast, olyat szerintem nem is tud, de nem is kértem) az OK.
    Ha ráindítok így egy második kamerát egyszer, már kezdődnek a bajok (ugyan úgy, mint ha csak egyszer-egyszer nyitnék meg egy-egy kamerából kettőt: még nem vad, de már kezdődik a packet loss üzenet áradat).
    Négy kamera külön-külön egyszerre UDP-vel pedig katasztrófa.
    TPC-vel hiába butítom a képminőséget, 10-20 percenként reboot...

    Ez talán mégiscsak valami OS vagy szoftver bug lesz. Google-el találok 2010-től 2015-ig erre vonatkozó hibajelentéseket. Általában mindig le van zárva valamilyen patch-el, vagy javaslattal, hogy mit írjon az ember a parancssorba a buffer növelésére. Már az udp.c-ben is feltoltam a sokat emlegetett buffer méretét, de van felső korlátja és az nem elég, vagyis gondolom inkább más a baj.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák