Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sok sikert az előfizetők megtartásában úgy, hogy esztelenül lett minden kaszálva és utólag törölve a platformról nem sokkal az hbo max indulása után.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Pro Koryak
addikt
Jó lesz ez majd havi nyócezeré...
-
veterán
Nekünk a TV-előfizetés része az HBO Max, így megéri. Önállóan nem fizetnék elő rá, 8 ezerért meg főleg nem. Valószínűleg sokan gondolkodnak még hasonlóan.
-
törölt tag
válasz Pro Koryak #5 üzenetére
Nem mondta, hogy 2500 forint lesz, annyit mondott, hogy nem egy az egyben váltják. A Netflix Premium plan is 20 USD az USA-ban és 4490 forint itthon.
-
erahurka
félisten
Eddig 16 USD volt az ára Amerikában, nálunk pedig 2390. Arányosan számolva a 20 USD olyan 3000 forint lehet majd itthon.
-
Balázs Z.
tag
-
Kroni1
veterán
"és néhol a 60fps is megoldott lesz"
Wow. Ez érdekes lesz sztem.
-
sztanozs
veterán
Nem csak az usaban, nyugat-europaban is kb ez a helyzet. Nem csak a streaminggel, de a sima TV-vel is.
MO-on TV elofizetes + Internet:
- digi (7900)
- voda (7900)
- telekom (8300)
Itt (Irorszag legkisebb csomagok - eur kedvezmenyes / egy ev utan):
- eir (45 / 95)
- voda (55 / 90)
- sky (50 / 106)[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
strogov
senior tag
"A fullmaxproeliteluxury csomag 20$/hó USA-ban, nálunk meg ugyan ez majd 2500Ft lesz havonta, hátpersze."
Továbbra is van 16 USD-s előfizetés, csak 4 helyett 2 eszközzel. Az eddigi 16 USD-s előfizetés itt 2390 HUF, aki Go-ról váltott annak 1590 HUF.
-
Armandus
junior tag
Hogy pont az HBO nevet kellett elkaszálni...
"A világ olyanná alakul, amilyenné a fiatalságot nevelik." Jókai Mór
-
Noukoum
veterán
Mindenki másnak olcsóbb lesz, csak neked nem.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Necroman_Mk2
őstag
Az 1000 új film és tévéműsor elsőre jól hangzik, de van egy olyan érzésem, hogy ennek zöme a Discovery saját készítésű "reality" műsorai, amik eddig külön streaming felületen voltak elérhetőek. Kíváncsian várom az első felhasználói visszajelzéseket a megújulásról.
#1 Zirowe és #13 Polllen Ha a Besúgóra céloztok, az per pillanat elérhető SkyShowtime-on.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
azbest
félisten
mire közös brand és app lett az egész világon (kivéve a norvégiás régói? ), addigra megint szétkombinálják az európait és az amerikait. Mire nálunk elindul, beindul valami, addigra megszűnik, átalakul az amcsiknál.
Az, hogy lekerül valami akkor bosszantó pláne, hogy ha fel sem került másik itt elérhető platformra. És még külön eu országonként is más a tartalom.
#24 nubreed: valamelyik nagyokos marketinges biztosan több millió dollárt kapott ezért a zseniális ötletéért. Hívjunk mindent valami széleskörben használt szóval és akkor majd mindenkinél a szolgáltatásunkat dobja ki a kereső. Vagy pont nem....
Sokszor alig lehet már megtalálni valamit, mert mindent plusz max+ prémium extrának hívnak.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Elkúrt névválasztás, nem értem miért nem lehetett megtartani az HBO Max -ot mint márkanevet? Az HBO-t mindenki ismeri a világon, évtizedek óta bevezetett és jól csengő márkanév.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nagyúr
A legkisebb probléma, hogy minek hívják. Sajnos nagyítóval kell keresni manapság a minőségi tartalmat.
Thanos was right.
-
Necroman_Mk2
őstag
Merész elképzelés, de én azon se csodálkoznék, ha Európába nem jönne át a Max, hanem a WBD kiszervezné a filmeket a SkyShowtime-nak, ami ugye a Peacock / Universal és a Paramount+ közös felülete. Tudom persze, hova lóg a kezem...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #26 üzenetére
Szerintem az fog történni hogy még jobban szét fog tagolodni a dolog.
Sorozatok majd össze vissza lesznek.
Vagy pedig lesz valami nagy per a cégek között. -
erahurka
félisten
válasz Necroman_Mk2 #26 üzenetére
Miért ne jönne át mikor most is elérhető a szolgáltatás HBO Max néven? Ez fog átalakulni, bővülni, de az is lehet, hogy csak átnevezik és kész. Honnan jönnek ezek az ötletek?
-
azbest
félisten
korábban is különböző brandek alatt némileg különböző szoláltatások mentek. Mondjuk a tartalom meg még ettől függetlenül is szegregált. Ha itt más cégeknek van eladva az, ami usában a max része, akkor itt nem lehet benne. Btw a skyshowtime is pont eu specifikus, mert itt olyan forgalmazási jog kombinációk vannak, ami nem egyezik az usabelivel.Máshol van külön sky és showtime.
De majd meglátjuk mi lesz, ilyeneken már régen nem izgulok, mert úgysincs sok beleszólásunk.
[ Szerkesztve ]
-
Bishop1
tag
Jepp, csak nem a TOP10 meg a MOn a legnépszerűbb részeken kell keresgélni.
Egész elképesztőnek tartom hogy elkezdtek ömleni a felületeken a nem US tartalmak, végre van bőven független, európai meg ázsiai film és egyre többen sírnak a minőségi tartalmak hiányán. Ami a mozikra még igaz is, de a streamingre? Persze más, ha manapság a marvel meg a fásztendfóriúsz a minőség, azokból tényleg gyorsan ki lehet fogyni. Szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
Armandus
junior tag
Szerintem még amerikaiból is van rengeteg minőségi tartalom. A Showtime cuccai, az HBO gyártásai, Yellowstone univerzum stb. És akkor még tényleg nem beszéltünk olyanokról mint pl. Babylon Berlin vagy Borgen. Művészet azt mondani hogy nincsenek színvonalas tartalmak.
-
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
Annyi minőségi tartalom, ami az Apple TV-n van, van a Netflixen és a Max-n is.
Az Apple akkor járja az igaz utat, ha nem hígul fel a tartalom, de ezt sajnos csak 1-2 év múlva tudjuk meg.
A For All Mankind utolsó évada már kicsit megindult a lejtőn. A Ted Lasso utolsó évadában is elég arcbatolósan megjött az aktuális hülyeség bár az még így is zseniális.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
nubreed
veterán
-
-
Armandus
junior tag
Igen, Showtime. Az HBO?
- Perry Mason
- House of Dragon
- Succession
- White House PlumbersMost csak így kapásból azok amik éppen futnak, nem is mentem vissza az időben. Ezekre mondhatod azt hogy neked esetleg nem tetszenek, de attól nem lesznek nem minőségi taralmak.
-
Necroman_Mk2
őstag
Aláírom, hogy ez "wishfull thinking" magyarul vágyálmom , de mert a WBD mostani vezetősége nem csak tisztogatást hajtott végre a streaming platformon, hanem kijelentette azt is, hogy "ők inkább a tartalom kiszervezésében gondolkodnak" (azaz eladják másoknak, amiért szerződés szerink kapnak X pénzt, de a platform üzemeltetési költsége nem az ő terhük lesz), nem tartom kizártnak. Persze csak abban az esetben, ha és nyomatékosítom HA! az átalakult Max nem hozza az elvárt számokat az USA-ban, akkor mozdulhatnak el ez irányban Európában.
#27 aprokaroka87 Az is lehet, bár Európában inkább az egyesülések a jellemzők. Lásd a SkyShowtime, ami az USA-ban a Peacock (Universal) és Paramount+, de az európai Disney+ -on is elérhetőek a HULU-s tartalmak (a Starz), amikért odáat külön kell előfizetni.
#36 Narxis Fontolgatom én is az előfizetést rá, főleg az Alapítvány meg a For All Mankind sorozatok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #43 üzenetére
A Severance és a See is nagyon jók.
#42 House of Dragon... jó nagy csalódás volt az is. Nem vártam, hogy GoT szint lesz de hogy a közelében se volt...ilyen minisorozatnak tűnik.
Thanos was right.
-
emelhu
aktív tag
"Sokszor alig lehet már megtalálni valamit, mert mindent plusz max+ prémium extrának hívnak."
A SONY elnökének van egy jó önéletrajzi könyve.
Ebben írja, hogy a SONY név egy sajtóhiba miatt lett ez, eltévesztették az amcsi keresztnevet.
Mint később kiderült ez a hiba később dollármilliárdos előny volt, mert az illegális védjegycsalások ellen védett, senki nem nyert ellenük, mert nem téveszthető vagy általános szó. -
Rigormortiis
addikt
Ha kivesszük a képletből a dokufilmeket (Planet Earth és társai, amik a maguk mezőnyében lélegzetelállítók, de nagyobb érdeklődésre szerintem nem tartanak számot), akkor azt látjuk, hogy az IMDB top 250 elején szinte csak HBO-s sorozat van (a Breaking Bad kivételével).
Na ehhez képest akkor mit is mutat fel az Apple?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #46 üzenetére
Az Apple TV még fiatal ahhoz, hogy imdb listákkal hasonlítsuk össze arról nem is beszélve, hogy a tömegízlés ritkán korrelál az igényeséggel, minőséggel.
Nem kedvencem az Apple de ahogy ezt a streaming dolgot csinálják az követendő.
Thanos was right.
-
eclipse19
senior tag
"Nem titkolt céljuk az, hogy csökkentsék azon emberek mennyiségét, akik minden hónapban visszamondják az előfizetésüket."
Akkor gondolom a kövérekre koncentrálnak mert azokból ugyanannyi darab nagyobb mennyiség.
Mennyisége a víznek van vagy a levegőnek vagy a húsnak.
Amennyiben emberekről beszélünk, akiket nemcsak hogy meg lehet számolni, de egyenesen névvel azonosítható mindegyik, azoknak száma van és nem mennyisége.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Hordozható SSD 1 TB /// Teljesen Új, Sosem használt // Számla + Garancia
- Samsung 870 EVO SATA SSD 1 TB /// Számla + Garancia
- MSI PRO X670-P Wifi /// Számla + Garancia
- LG OLED65C47LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA
- DJI Osmo Action 4 Standard Combo akciókamera - hibátlan állapotban +ND filterek +Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen