Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz vv5204 #6735 üzenetére

    Ha 20x ismétled el a hozzászólást, akkor sem fogunk tudni rá válaszolni. Általában egy ilyen amúgy is pörgős topicban nem szokás mind a x ezer regisztrált felhasználónak beírni egy kérdésre, hogy lövése sincs, mert azzal nem vagy kisegítve, viszont nagyban nehezíti az értékes hozzászólások kibányászását. :D

    Annyi beállítási lehetőség van, amennyi a Preferences Editor-ban. Az Operás torrentkliens max arra jó, hogy aki életében nem torrentezett az letöltsön valamit valamelyik nyílt torrentoldalról. Zárt oldalakon eleve nem is kockáztatnám a használatát.

    Nem mondom, hogy hülyeség, mert fícsörnek fícsör és ha nem használod nincs hatással az erőforrásigényre, de ebben a formában értelmetlen, továbbfejleszteni meg szintén az lenne, tekintve, hogy egyrészt egy webböngésző, másrészt olyan protokolt használ, ami kb annyira legális, mint egy géppisztoly (amivel szintén lövöldözhetsz akár konzervekre, de szellőzőt is csinálhatsz a műhelyed falára :D ), harmadrészt pedig aki már az Operáig eljutott, annak nem okoz gondot sem egy uTorrent telepítése (amit telepíteni sem muszáj, van futtatható változata is), ha meg nem használja a protokolt, akkor pedig a webes torrentkliensek, olyan is, amihez még Java sem kell. :)

Új hozzászólás Aktív témák