Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #6455 üzenetére

    Egyébként is ma már egyre kevesebben használnak freemailt, mert szar.

    Mondja ezt egy olyan, aki a következő bekezdésben kifejti, hogy miért ragaszkodik a featureszegény megoldásokhoz, (mert neki megfelel). :D Egyébként erről győzd meg azokat, akik nem IT beállítottságú emberek.

    Korábban a gmailnél viszont asszem volt egy botrány, hogy indexelik a leveleket, ezáltal bármikor elérhetik a tartalmát... most mi van ezzel?

    1% igazság 99% hoax, mint a Chrome-os EULA esetében is.
    Egy automata bot indexeli a leveleid szótöredékeit (ha ebből értelmes, egybefüggő szöveget tudnak kibogozni, az egyrészt illegális (policy), másrészt CIA szintű meló), ráadásul magyar nyelven? Ne má'. Még angolul is sokszor mellé lő. Célzott hirdetéseknél van szerepe és azért van, hogy ingyen használhass olyan fícsöröket, amiért Hotmailben és a Yahoo Mailben fizetni kell (pop3, imap, átirányítás...stb).

    t-online-os címmel, de eddig számomra tökéletesen megfelelt levelezési célokra.

    A szolgáltatós címek nálam nem jöhetnek szóba, mert folyamatosan harcban állok a zsarnok ISP-kkel, így bármikor felmondhatnak nekem, extrém használat címszó alatt. :DDD

    Igen, így winchesterhez kötött a régi levelezésem, de ez se zavar.

    Pár napja olvastam RSS-ben (valamelyik Google blogról a sok közül), hogy már megoldható, hogy az asztali klienses leveleidet Gmail-be importálhasd.

    Így rákaptak a FF-ra, Operát hanyagolták...

    FF-re leginkább az agresszív marketingkampányuk miatt kaptak rá.

    hagyják, hogy a felhasználók csak azokat a dolgokat tegyék bele a böngészőjükbe, amire tényleg szükségük van... így esetleg az erőforrás-igénye is alacsonyabb lehet.

    Elméletileg igen, gyakorlatilag az Operát C-ben írták, a FF-ot pedig XUL-ban, ami eleve nagyobb erőforrásigényt és lassabb interakciókat hordoz magában a szinte korlátlan bővíthetőség előnye mellett. Szóval nem lehetett kis munka ledolgozni a memóriafogyasztást és a Next-ben sem lesz kis munka növelni a programműködés és indulás sebességét.

    Egy Google-szintű vállalattól viszont szerintem érthetetlen és elfogadhatatlan, hogy kihagyják a böngésző-optimalizálást és a kellő mértékű debuggolást...

    A google.com-on még Doctype sincs megadva...

    De akkor Te hogy oldottad meg?

    Nem kerestem rá az arc, google és client szavakra. :D

    Nem semmi, hogy haverok előtt kis prezit tartottál az Operáról

    Nem az Operáról tartottam éppen, hanem egy (több) YouTube videót játszottam volna le, csak mikor ez a gebasz beütött, akkor mondogatták, hogy korábban dícsértem az Operát és még ezt sem tudja normálisan megjeleníteni? (mármint az utána következő videót a playlistben).

    nem is igazán értem, mi van az Opera-fejlesztőkkel, hogy ennyire bepunnyadtak.

    Azokkal semmi. Lelkiismeretesen dolgozik kb 8(!) ember a desktop (Win+Linux+OSX) böngészőn. A többit add össze. A marketingosztály a mobilpiacra koncentrál.

    inkább 2 kattintás az órára, nem? (xp)

    Valóban az órára (ami a tálca jobb sarkán van), de csak egy kattintás és popup naptár (Vista).

    Ezért nyomtam egy F5-öt, és még mindig ugyanúgy nem volt ott a hsz.!! Ez mi a franc?

    RIOS error...

Új hozzászólás Aktív témák