Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #6324 üzenetére

    Na, majd azt is kipróbálom. :R
    Amúgy a trialnek tényleg csak annyi a hátránya, hogy a saját oldalon történt változásokra mindig figyelmeztet, és ezt nem lehet kiszedni a listából, de egyébként korrekt progi.

    Más kérdés: hogyan lehet egy beépülőt teljes mértékben száműzni az Operából?
    Konkrétan a Download Accelerator Plus erőszakos és sokszor szarul működő beépülőjét szeretném kivágni a fenébe, mert csomószor fordul elő, hogy le akarok tölteni valamit, és mintha ez rosszul "fordítaná" (most nem tudom pontosabban kifejezni) a visszaszámolós letöltőoldalak (mint pl. Rapid, easy-share, stb.) átirányítási szándékát, és valami kiterjesztés nélküli fájlt akar letölteni helyette.
    Az Opera saját letöltője tudja értelmezni.
    Hiába állítottam át a Ctrl+F12 - Letöltéseknél az általam megtalált fájltípusoknál a hozzárendelést, még úgy tűnik, mindig maradt egy-két típus, aminél elindul ez a trágyadomb. Ja, meg ha Disabled-re rakom a DAP-ot, akkor is csinálja.
    Szóval tényleg erőszakos, de olykor jól jön amiatt (tehát uninstallálni egyelőre jobb alternatíva híján nem akarom), hogy egy adott oldalra rákattintva pl. az összes szűrő szerint megadott kiterjesztésű fájlt letölti, amikor kicsit hosszú időbe kerülne egyenként letöltögetni, az offline browser-es letöltés meg túlzás lenne.
    Remélem érthető, mit is akarok mondani. :B Esetleg tudtok ennél korrektebb programot javasolni erre a célra?

    Előre is köszi! :R

    (#6325) cousin333: ez a tudományos számológép alkalmazás tényleg rohadt jó!!! :Y :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák