Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #6319 üzenetére

    Utóbb én is rájöttem, hogy fos, csak nem akartam már annyit offolni. Az elején azt hittem, hogy a reklámok (hiába blokkolod őket a böngészőben, a script az egész forrást ellenőrzi), aztán kipróbáltam itt a PH-n, aztán rájöttem, hogy az oldalsó menüben folyamatosan frissülnek a tartalmak, ha a kommentek egy adott topicban nem is, aztán feladtam.

    Ez a jelenlegi weben akkor lehetne eredményes, ha figyelembevenné a reklámblokkolás mellett még az element blocking-ot is, ugyanis például torrentoldalakon elég gyakori a dátum/idő, arány, oldalgenerálás...stb, de akkor is gázos lenne, mert ezeket a dobozokat egy az egyben blokkolni kéne, hogy használható legyen a cucc.

    Ez van. Az a baj, hogy nincs mindenhol RSS, pedig könnyű megvalósítani és a szerver terhelését is csökkenti, de hát a reklámok...
    Sőt, már reklámokat is meg lehet jeleníteni RSS-ben, csak ugye nem annyit.

    Egyébként az időköz állításának hiánya nekem sem tetszett, de ha jól vettem észre elég gyakran (kb 1 perc) frissít és ha kis csillag módba lezárod, akkor elkezd villogni a csillag, amikor valamelyik oldal frissül, így nem takar ki sokat a képernyőből, mégis észrevehető.

Új hozzászólás Aktív témák