Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz battisti #2161 üzenetére

    Na igen, régi usernek nehéz újat mondani :).
    (Én - emlékeim szerint - 2001 óta használom az Operát. Az első időben még nem fő böngészőként)

    -----------

    Ha nem használtad azokat, amiket sorolsz, akkor mit használsz? :)

    Panelek egy F4-el eltüntethetők, és akkor van helyed. Nekem sincsenek mindig megjelenítve, bár általában a 17'' TFT-n elfér a honlapok mellett.

    Azonosítókat nemrég fedeztem fel magamnak, de azóta a legfoglalkoztatottabb funkciók közé tartozik (a könnyen hozzáadható keresőazonosítókkal együtt).

    Jegyzeteket én sem sűrűn használom, de néha jól jönnek. Ráadásul könyvjelzőként üzemelnek ;).

    Egérmozdulatokat régebben többet használtam, de néhányat még ma is sűrűn alkalmazok, különös tekintettel az előre-vissza kombinációkra. Mondjuk ott nem az egér tologatós változatot, hanem a kattintgatósat, amihez nem kell megmozdítani az egeret :).

    -----------

    A cikk alapgondolata a más böngészőkben nem igazán (vagy csak kiterjesztésekkel ;] ) elérhető funkciók bemutatása volt, amik pl. egy IE felhasználónak, vagy újsütetű Opera user számára újdonságként hatnak. Ezért nem került bele például az ''átszabhatóság''. Ami a history-t illeti, egyrészt az más böngészőkben is van, használata elég magától értetődő. A gyorskeresőről írtam, ami itt ismegtalálható. Persze, ha tudsz valami trükkös használati lehetőséget, akkor elő a farbával! Egyébként is, mivel a cikket kizárólag én írtam (nem dicsekedni akarok :DDD), így az én látásmódomat tükrözi elsősorban, noha igyekeztem univerzálisabb kitekintést adni. De például a hozzászólók megjegyezték, hogy a billentyűzet kombinációk sok esetben kimaradtak. Ennek az az oka, hogy én alapvetően egérrel használom az Operát. Van, akinek meg a billentyűzetes irányítás a természetes.

    Index oldalán meg emlékeim szerint még az alábbai vannak az általad felsoroltakon kívül: imgs.adverticum.net illetve ads.averticum.net :D.

    [Szerkesztve]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák