Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz Badb0y #2000 üzenetére

    Be kell állítani a Beállításoknál, hogy Előző folyamat folytatása, mert szerintem ez alapból nem így van. Ezután működnie kellene...

    Nyelvi fájlt azért nem jegyzi meg, mert a másik gépen a pendrive más meghajtó betűjelet kap. Megoldást nem tudok rá, hogy relatív útvonalon keressen, és ne abszolúton.

    Könyvjelzőkkel nálam semmi baj, nem felejti el őket. Amikor elindítod, elvileg rákérdez, hogy melyik profilt folytassa. Esetleg próbáld meg egy profillal (pipa a megjelenő ablak alsó részébe). Ekkor egy default nevű fájlt készít az exe mellé, és nem kérdez rá minden indításnál a profilra. Bár, újraolvasva: lehet, hogy arra gondoltál, hogy az ''asztali'' Opera könyvjelzőit (az adr fájlt) exportáltad, és az szerepel az exe mellett? Mert ebben az esetben valóban elfelejti. Csináld azt hogy elindítod a Portable-t, és a futó programban importálod a könyvjelzőket. Ekkor elmentődnek kilépés esetén is. Ha pedig az újonnan létrehozott könyvjelzők kellenének az asztali verzióba, akkor a programból exportáld őket.

    Remélem, érthető voltam :B.

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák