Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Az OBS-NDI tud ilyet.
Illetve nemreg lett atnevezve DistroAV-ra, mert az OBS megkert minden plugin fejlesztot, hogy "OBS" ne legyen a pluginok neveben.A streamelos OBS gepen egy NDI source kell, a laptoprol pedig egy NDI output a kamera kepevel. Utobbit meg tudod csinalni OBS-sel ugyanezzel a pluginnal NDI Outputkent beallitva vagy lehet csak magat az NDI-t is telepiteni OBS nelkul.
En ezt a tutorialt neztem anno. Itt pont forditva van, mert a laptoprol streamel es a PC-rol viszi at a kepet meg a hangot NDI-jal, de a koncepcio ugyanaz.
-
-Rolika-
senior tag
Amikor a tv az aktív, akkor nincs szükségem OBS-re, az csak a 3 monitoros setupnál kell. Viszont kell egy program, amivel tudok váltani a tv és a 3 monitor között. Ugye amikor aktív a tv, akkor ki van kapcsolva windowsban a 3 monitor. Ha a 3 monitor az aktív, akkor a tv inaktív. Ezt winben nem tudok róla, hogy meg lehetne oldani egy billentyű kombóval.
-
biker
nagyúr
Nyomtam pár tesztet, a 29.x több erőforrást fogyaszt mint a 30.0, eddig szerintem nem tűnt fel, mert autostarton van az obs, és mindig ment, most hogy kikapcsolgatom mert ha nem állítom le, akkor restartkor jön a hiba, tűnt fel, de már a 30-as verziónál.
És mindegy, hogy rögzít, streamel, vagy csak fut a háttérben, ugyanannyi erőforrást fogyaszt, kb 10-12% fps csökkenést okoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest