Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
kezdő
válasz klimokrisz #303 üzenetére
A honor nem tudom milyen tablet, en leragadtam 2013-ban a nexus tabletnel. De ha androidos ez is, akkor a playstore-bol en letoltottem a streamctrl alkalmazast, ami tcp/ip -n csatlakozik az obs altal nyitott sockethez es taviranyitani tudja. Nem ez az egy van, tobb ilyen is van, ez eleg fapados de ingyenes. Ertelemszeruen a tabletnek es az OBS-t futtato gepnek ugyanazon halozatban (vagy legalabbis egymast elero halozatokban) kell lennie.
-
rsanya87
tag
Sziasztok!
Keresnék ingyenes progit, amivel egy több órás videóból ki tudnék vágni 5-10perces részeket, és ki tudnám exportálni 1440p@60fps-be. Egyéb szerkesztés nem lényeg (de nem baj, ha tud).
A windows Clipcamp (vagy mi a neve) be se tölti a videófile-t, lehet sok neki az 50gb , A movavi jó lenne, de az ingyenesbe csak 1perces 1080p@30 videót lehet kimenteni..
Köszi ha segítesz
Sanya
szerk: AV1-et tudja, azzal lett rögzítve OBS-ben! -
bobalazs
nagyúr
-
rsanya87
tag
OBS kérdés:
Ha szeretném rögzíteni is a streamelt tartalmat, akkor ha más beállításokat használnék a felvételhez, 2x kódolja a videófolyamot?
Jelenleg 1440p@60 20000kbittel megy a stream, de rögzíteni 40000kbittel szeretném, de azt viszont nem szeretném, hogy laggoljak mert 2x kódól a VGA (rx7800xt AV1 codec)!
Maradjak a stream beállításoknál a felvételnél, vagy mehet feljebb a bitrate?
Köszi!
Sanya -
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 3 monitoros setup és OBS.
Az a problémám, hogy sehogy nem tudom beállítani, hogy a középső monitor képét vegye fel. Mindig a bal oldalit veszi.link Itt is a 3-ból bármelyiket választom, nem változik semmi. 1 hete még tökéletesen működött, most egyszerűen nem akarja. Újra telepítettem már az OBS-t többször is.
Van bármi ötletetek mit kellene állítani?https://www.youtube.com/@Rolika82
-
-Rolika-
senior tag
válasz bobalazs #359 üzenetére
Hozzáadhatok én bármennyi Display Capture-t, akkor is csak a bal oldali monitort veszi.
Ha winben kikapcsolom a 2 oldalsót és elindítom az OBS-t, akkor okés, amíg újra nem indítom a gépet.
Annyi még, hogy az Nvidia surround ki van kapcsolva. Az ha be van kapcsolva, akkor minden frankó, de utána is működött sokáig.
Már komolyan rendszer újratelepítésen gondolkodom vagy frissítek win11-re.https://www.youtube.com/@Rolika82
Új hozzászólás Aktív témák
- Warcraft III (PC, Dobozos)
- Indiana Jones and the Great Circle Kódot keresek
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Indiana Jones and the Great Circle: Premium Edition - Anywhere (Konzol és PC) - Nem RTX 40 kód!
- Eladó egy darab Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition kulcs
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest