Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Moho.Jojo
csendes tag
válasz bobalazs #151 üzenetére
bobalazs.
Igen. A geforce experience full. Az szép kép, és a hang is ugyan az.. De. Youtubera streamelek a héten. Heti kétszer. Kell a Streamlabs funkciói, így sajnos ezzel a programmal kell beállítást találnom.
"game capture, és full screen application vagy direkt a játék exéje beállítva "
Ezt pontosan hogy érted? -
ProNoob
tag
Sziasztok,
3440x1440 21:9 monitorom van, starcraft2-t szeretnék streamelni, aminek a felbontása 2560x1440 16:9. Most úgy tudom streamelni, hogy a streamen van két fekete sáv oldalt, mintha ultrawide kép lenne. Meglehet oldani, hogy én csak 16:9-ben streameljem a játékot? Ű
Köszönöm!i9 14900K, ASUS ROG Maximus Z790 Apex, XPG LANCER ROG 32GB 7000MHz c32, ASUS ROG STRIX RTX 3090 OC, Lian Li O11 XL ROG, ROG Ryujin II 360 ARGB, Samsung 990 Pro, ROG THOR 1200W Platinum, LG 34GN850-B
-
ProNoob
tag
válasz bobalazs #155 üzenetére
Szia,
A videobeállításoknál csak a 3440x1440 felbontás 43:18 arányos kisebb változatai vannak. Valamint a felvétel forrás átméretezését nem sikerült megtalálnom. Azt honnan hozod elő?i9 14900K, ASUS ROG Maximus Z790 Apex, XPG LANCER ROG 32GB 7000MHz c32, ASUS ROG STRIX RTX 3090 OC, Lian Li O11 XL ROG, ROG Ryujin II 360 ARGB, Samsung 990 Pro, ROG THOR 1200W Platinum, LG 34GN850-B
-
-
Moho.Jojo
csendes tag
Tegnapi NWEC NEW felvétel. 40000 bittel. Minőségcentrikusan.. Mikor megyek autóval, homályos. Bizonyos részeknél lagg. 01:01:40. Sok ilyen lagg van. És már tényleg mindent átzongoráztam.. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PCO3fVTD-UI&feature=emb_logo
Mindent kipróbáltam már.. írtam kicsit lejjebb mint teljes történet. Processzorral jó felvenni, de 30fps-el kevesebb van a játékban, vagyis FiveM-ben.. Valami baj van a videókártyával?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Lehet az OBS-en egyszerre két helyen is élőben streamelni? Gondolok itt youtube és facebookon is például. Esetleg tudtok olyan countert, ami felfele számol és megy 100 fölött is. Focimeccshez kellene, mivel egy progit(Snaz) kaptam, de az csak 60 percig számol, s az nem jó, mivel egy általános mérkőzés 90+ percig tart, így ideiglenesen két félidőre osztottam.
Köszönöm. -
Pikaa
aktív tag
-
Pikaa
aktív tag
Valaki tudja, hogy a források között lehet áttűnést rakni? Azt tudom, hogy jeleneteken közül lehet, de a forrást még nem találtam meg. Gondolok itt pl. két kép forrás közötti áttűnésre.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
Kollégáknak szeretnénk csinálni kis oktató videókat, belső anyagokat (nem élőben, hanem előre felvéve, majd belső youtube csatornánkra kitéve és onnan linkelve belső portálunkra).
OBS-nél azt meg tudom csinálni, hogy windowsos laptop kijelzőn megy az OBS, rákötött külső monitoron és a laptopoz kötött IPAD 8-on pedig menne felváltva, amit bemutatok?
Itt az IPAD a kérdés, a ceruza miatt ott mutatnék tollal pár dolgot (infógrafikákat, doksikon videó közben kiemeléseket, stb., szóval lekezeli ezt is, vagy androidos tablettel jobban járnánk?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem az OBS-t, de csak feketeség. Néztem videókat a YT-on, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát. Végig csináltam, de semmi változás. Ötlet?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
-
yuri90
tag
Az lenne a problémám, hogy szerettem volna egy élő videót felvenni ablak felvétel módban a chrome-ban de csak egy üres fehér négyzet van a videó helyén, hangot azt rendesen felveszi. Próbáltam a Firefox-al is ott viszont működik. Mi lehet a gond? Emlékszem agusztusban még működött Chrome alatt is. A program egyszer lett frissítve a legújabb verzióra ezért feltelepítettem azt a verziót ami előtte fent volt de úgy sem működik.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Szisztok.
Korábban volt felvétel szüneteltetése gomb, most nincs, nem tudom miért. Hogyan szedhető elő ujra?
Köszi ha tudtok segíteni¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
bobalazs
nagyúr
válasz gordonfreemN #185 üzenetére
26.0.2ben ott van még mindig a gyorsbillentyűknél a pause recording.
-
fornettisuti
veterán
Miért lehet az, hogy csak a Battlefield 4 esetében veszi az OBS a kép negyedét teljes méretben? GTA5 esetén nincs ilyen probléma.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
bobalazs
nagyúr
válasz fornettisuti #187 üzenetére
Nem tudom de egyedi forrásbeállítással képhez lehet igazitni.
-
fornettisuti
veterán
Van bármi féle opció/plugin, hogy felvétel esetén (nem stream!) lássam, hogy megy-e a felvétel/mennyi ideje megy a felvétel (teljes kijelzős módban játék rögzítése közben), anélkül, hogy alt+taboznék?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pedro7
tag
Sziasztok ! OBS Studio 26.1.1-es verzióval streamelek külső HDMI forrásról. Hogy lehet egyszerű módszerrel egy eredmény jelzőt vagy beállítható számlálót a stream alá betenni ?
-
sifaa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy komoly keverő (QSC TouchMix 30 Pro) amit USB-n összekötöttem egy erős HP laptoppal.
Windows 10 hang bemenetek közt aktív és működő Line in csatornát hiába aktiválom az OBS -ben, a csatorna a szoftveren belül néma marad.
Ha tudtok kérlek segítsetek![ Szerkesztve ]
Maraggyáá máá
-
sifaa
csendes tag
Látom dübörög a topic.
Azért írok, hátha-nátha...
Kiderült mi a baj amit az előző hozzászólásban írtam.
32 csatorna megy át USB-n, amit a hangbeneti eszközöknél nem lehet "lebutítani" 2 csatornára.
Ezért a Windows kezeli és működik, de az OBS nem tud mit kezdeni a 32 csatornával. Megismeri, de nem kezeli rendesen (nincs jel).Maraggyáá máá
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet azt elkerülni, hogy minden egyes Windows frissítés után a beállítás visszaáll alapértelmezettre? Már második alkalommal szivat meg, ilyenkor nincs hangrögzítés!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Lacccii
friss újonc
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget abban,hogy az OBS 26.1.-et használom videó digitalizálásra.
A Videó lejátszó ha tv-re van kötve,akkor színesen jelenik meg a felvétel,viszont ha a laptoppal van összekötve,akkor fekete-fehérként veszi fel. Ha a videó kazettát feszegetem egy picit,akkor néha színes lesz a kép,de állítólag valami beállítás lehet a gond.
Tud valaki erre valami beállítási opciót? -
törölt tag
Sziasztok,
Milyen beállításokkal lehet jó minőségű videókat csinálni?
Vettem fel játékmenetet 18000-es bitrátával de így is életlen és néha homályos volt, pedig alapbeállításokkal használtam.
Vannak bevált vagy legjobb beállítások játékmenet felvételére?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2390 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Warcraft III (PC, Dobozos)
- Indiana Jones and the Great Circle Kódot keresek
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Indiana Jones and the Great Circle: Premium Edition - Anywhere (Konzol és PC) - Nem RTX 40 kód!
- Eladó egy darab Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition kulcs
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest