Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Erről karattyolok én is Szerintem becsúszna az ajánlott plecsni is.
Szerintem lenne helye egy flagship killer tesztnek mielőtt 2024-ben a gyártók ledobják az atomot az 50+50+50-es kamerákkal, 6.8"-as kijelzőkkel. Meg a 12 és 16 GB ramos csodákkal a középkategóriában (is). Meg mielőtt a jövőre a középkategória a 150k-s árrol végleg bekúszik a 200k-s árra. A flagship killereknél a 13T sorozattal már elkezdett bekúszni 300k-ra. Jövőre ez csak durvább lesz.
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
KillBorn
senior tag
"You can now use fingerprint unlock without waking up the screen." - 13.1-en vagyok még, nem használom az AOD-t, és nem kell felébresztenem a kijelzőt, ha fel akarom oldani. Ahogy megmozdítom/megbillentem a telót, megjelenik az ujjlenyomat jel pár másodpercig.
Ha sokat mozog a kijelző, mondjuk zsebben van vagy kézben lóbálom akkor 1x bekapcsol, pár másodpercig aktív majd kikapcsol, nem megy folyamatosan amíg érzékeli, hogy jobban mozog a teló.
[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
Szia beállítom az alkalmazásoknál az optimalizálja opciót... egyszerűen egy idő után visszaáll a ne optimalizálja opcióra magától.
Repülőgép móddal, energiatakarékos funkcióval és wi-fivel egy éjszaka alatt, úgy hogy nem nyomkodtam, semmit 14 százalékot merült, ez rengeteg.
Semmilyen app nem ment a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
A minap raktam fel 2 frissítést - A14 és 0.510(EX01) -, nem csináltam gyári visszaállítást, nem romlott az akkuidő, nem lett lassabb sem, zöld csík sincs a kijelzőn. Nem volt még olyan eszközöm ami ennyire gondozásmentes lenne. Najó a BT fülest leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
- Diablo IV
- Drón topik
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest